Завершився чат зі Світланою Усенко

Завершився чат зі Світланою Усенко

7 Лютого 2014
11218
7 Лютого 2014
12:00

Завершився чат зі Світланою Усенко

11218
Ведуча телеканалу «1+1» поспілкувалася на тему: «Підготовка документального фільму до 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка»
Завершився чат зі Світланою Усенко
Завершився чат зі Світланою Усенко

7 лютого на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю ведучої на телеканалі «1+1» Світлани Усенко на тему: «Підготовка документального фільму до 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка».

 

До обговорення пропонувалися питання: чим відрізняється робота над проектами «Секс-місія», «Моя хата скраю» і документальним фільмом; як стати універсальним журналістом; дотримання етичних журналістських стандартів та ін.

 

Повну версію чату читайте на «Детектор медіа» найближчими днями.

 

Біографічна довідка:

 

Світлана Усенко родом із «серйозної» журналістики - працювала в новинах понад 15 років, серед ночі могла легко назвати ВВП часів Богдана Хмельницького. Разом із чоловіком та особистим оператором Віталієм Панасюком придумала проект «Секс-місія», першим і обов'язковим читачем сценаріїв всіх програм є син Світлани та Віталія - ліцеїст-«богунівець». Потім Світлана була ведучою шоу соціальних провокацій «Моя хата скраю». Світлана Усенко знову повернулася до серйозних, тепер ще й масштабних проектів - працює над документальним фільмом про Тараса Шевченка. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11218
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду