Кагаловський: оновлений ТВі -  це імітація низької якості

Кагаловський: оновлений ТВі - це імітація низької якості

22 Травня 2013
6416
22 Травня 2013
15:36

Кагаловський: оновлений ТВі - це імітація низької якості

6416
Кагаловський: оновлений ТВі -  це імітація низької якості
Кагаловський: оновлений ТВі -  це імітація низької якості

Бізнесмен Костянтин Кагаловський, який продовжує вважати себе власником каналу ТВі, вважає, що канал зараз пропонує глядачам продукт низької якості. Про це  він заявив у коментарі «Детектор медіа».

 

На прохання оцінити оновлений ефір ТВі пан Кагаловський зазначив: «Повне г... Це імітація, при чому низької якості. Зроблено на рівні халтури з претензією показувати ті самі обличчя, які були й раніше. Однак якість суттєво нижча».

 

23 квітня було оголошено, що новим що новим інвестором ТВі став американський бізнесмен Олександр Альтман, а новим генеральним директором став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук.

 

Одночасно Наталія Катеринчук повідомила, що інформація про зміну керівництва каналу не відповідає дійсності, а власник ТВі Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення каналу. Вінзаперечив продаж каналу і звинуватив Олександра Альтмана в підробці довіреності його компанії.

 

29 квітня 32 співробітники заявили про звільнення з каналу ТВі. Серед них журналісти Мустафа Найєм, Роман Недзельський, Юлія Банкова, Андрій Сайчук, Анастасія Станко.

 

Звільненням передував страйк, тому в ефір  кілька днів не виходили новини та свіжі авторські програми.

 

Новини на ТВі поновили вихід тільки 29 квітня. Згодом канал заявив про запуск низки нових проектів: «Приватні новини», «Спорт на ТВі», «Відверто з Віталієм Портнковим»,  Homo Sapiens та «Ґран-Прі».  А також оновив «Сьогодні про головне» з ведучими Юлією  Литвиненко та Єгором Чечериндою.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6416
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду