Програми Мирослави Барчук та Слави Варди стартують на ТВі наступного тижня

Програми Мирослави Барчук та Слави Варди стартують на ТВі наступного тижня

17 Травня 2013
8472
17 Травня 2013
16:06

Програми Мирослави Барчук та Слави Варди стартують на ТВі наступного тижня

8472
Програми Мирослави Барчук та Слави Варди стартують на ТВі наступного тижня
Програми Мирослави Барчук та Слави Варди стартують на ТВі наступного тижня

Наступного тижня на ТВі стартують два нові проекти - Homo Sapiens та «Ґран-Прі». Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі каналу.

 

Homo Sapiens - назва  програми Мирослави Барчук. Вона виходитиме в ефір  щосереди з 22 травня, хронометраж проекту 60 хвилин.

 

За інформацією каналу,  Homo Sapiens - проект, де йтиметься про інший, найцікавіший бік людини: те, як вона розуміє світ, її справжні мотиви, чутливі точки, цінності і принципи. Головний задум програми - це активна рефлексія, розмова про головне, про системо утворюючі  поняття: про свободу, моральний вибір, відповідальність, гідність, культурні смаки і потреби.

 

«Я давно задумувала програму, де б можна було вийти за рамки дріб'язкових і насправді неважливих для суспільства щоденних політичних інтриг та схем, і дати слово непересічним і неординарним людям.  ТВі - єдиний на сьогодні в Україні  телеканал, який творить "розумний простір", дає майданчик інтелектуалам, філософам, письменникам, музикантам, власне, тим, хто мав би стати opinion leaders в найширшому розумінні. Це дієва противага "ментальній інфекції" в інформаційному просторі країни», - зазначила пані Барчук.

 

«Ґран-Прі» для каналу готує продюсерський центр «Автор продакшн». Вестиме програму Слава Варда. «Ґран-Прі» - це 30-хвилинна спортивна програма про сенсації у світі спорту, яка виходитиме щочетверга з 23 травня.

 

«Спорт великих досягнень - це мільйони доларів, сенсації світових турнірів, зірки першого ґатунку. Всю правду про неймовірний спорт  тепер можна буде побачити щотижня по четвергах», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», також в ефірі ТВі вийдуть «Приватні новини». Проект готує на замовлення каналу продюсерський центр «Автор продакшн». У програмі йтиметься про події, які не зняли камери телеканалів, будуть показані унікальні кадри, які не вдалося отримати найпрофесійнішим та найоперативнішим репортерським групам. Проект створений виключно на основі відео, знятого самими людьми - свідками подій.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8472
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Історія
3992 дн. тому
Цікаво хто так потужно лобіює цю Барчук, що вона ніяк не тоне? Дівка давно перебуває в розшуку Інтерполу за скоєння серйозного злочину в Канаді (викрадення дитини). А тут в Україні вона - зірка телебачення, яка розповідатиме про "свободу, моральний вибір, відповідальність, гідність, культурні смаки і потреби"... Песець. Веселий.
fcw
3996 дн. тому
Це і є українське журналістке штрейкбрехерство?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду