detector.media
22.05.2013 15:36
Кагаловський: оновлений ТВі - це імітація низької якості
Кагаловський: оновлений ТВі -  це імітація низької якості

Бізнесмен Костянтин Кагаловський, який продовжує вважати себе власником каналу ТВі, вважає, що канал зараз пропонує глядачам продукт низької якості. Про це  він заявив у коментарі «Детектор медіа».

 

На прохання оцінити оновлений ефір ТВі пан Кагаловський зазначив: «Повне г... Це імітація, при чому низької якості. Зроблено на рівні халтури з претензією показувати ті самі обличчя, які були й раніше. Однак якість суттєво нижча».

 

23 квітня було оголошено, що новим що новим інвестором ТВі став американський бізнесмен Олександр Альтман, а новим генеральним директором став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук.

 

Одночасно Наталія Катеринчук повідомила, що інформація про зміну керівництва каналу не відповідає дійсності, а власник ТВі Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення каналу. Вінзаперечив продаж каналу і звинуватив Олександра Альтмана в підробці довіреності його компанії.

 

29 квітня 32 співробітники заявили про звільнення з каналу ТВі. Серед них журналісти Мустафа Найєм, Роман Недзельський, Юлія Банкова, Андрій Сайчук, Анастасія Станко.

 

Звільненням передував страйк, тому в ефір  кілька днів не виходили новини та свіжі авторські програми.

 

Новини на ТВі поновили вихід тільки 29 квітня. Згодом канал заявив про запуск низки нових проектів: «Приватні новини», «Спорт на ТВі», «Відверто з Віталієм Портнковим»,  Homo Sapiens та «Ґран-Прі».  А також оновив «Сьогодні про головне» з ведучими Юлією  Литвиненко та Єгором Чечериндою.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY