Журнал за добу

3 Жовтня 2009
43162
3 Жовтня 2009
20:17

Журнал за добу

43162
Коротко про звершення і здобутки.
Журнал за добу

Як повідомляла ТК, сьогодні, 3 жовтня о 10.00 стартував перший в Україні медійний флеш-моб: створення журналу про майбутнє України силами найкращих та найпопулярніших. Учасники (а це група професіоналів, які раніше не працювали в одній команді) зібралися у приміщенні «Інтерньюз-Україна», щоби рівно за добу видати на-гора повноцінний журнал. Весь процес - від створення концепції та рубрикації, створення логотипу та підбору шрифтів і до фінального файлу .pdf, готового до друку, має вміститися у 24 години.

 

ТК публікує невеличкий звіт команди про початок роботи і перші результати.

 

Зібралися - покреативили - поговорили - придумали. Андрій Куликов пообіцяв аж два матеріали - й пішов працювати. Лигачова пообіцяла матеріал, та ще й сформулювала резюме. Тепер це головна ідея журналу: «Образ України очима активних людей, які хочуть зрозуміти - що робити з країною». Почалося!

 

 

Зупинилися на назві «УкраїнаNext».

 

 

Надя Рехтіна швиденько «в полі» позабирала матеріали одразу в двох наших авторів - Павла Гудімова та Сергія Кузіна. Фотокор «Українських новин» відзняв.

 

Пороздавали завдання авторам. Усіх здавати наразі не буду - а раптом чийсь матеріал не поміститься! (У нас же лише 24 розвороти!)

 

 

Нарешті зібрали докупи моделей, стилістів, гримерів, фотографів, більд-редактора... Поїхали знімати фотосесію... Супер!

 

Дістали академіка - одного з «гуру» генетики в усьому світі. Пише матеріал... Ой, а якщо нам вготована доля овечки Доллі?..

 

Приїхала, щось познімала, поїхала і знову приїхала, знову поїхала (вже до завтра) знімальна група Нового. (Колеги, респект!!!)

 

Приїхала піца. Смачно :).

 

Андрій Куликов і справді зробив два матеріали! ПІШЛО!!! Редакція починає думати - чи вистачить нам на ніч трьох ящиків редбулу? Бо якщо всі напишуть стільки і так якісно - то верстати не переверстати!

 

 

Дизайнери вже котру годину мудрують над візуалізацією. Останній креативний хід про «УкраїнуNext» - місячний пейзаж, на якому припаркований горбатий запорожець із вертикальним зльотом і колоситься жито. Питання епохи: як візуалізувати Україну майбутнього без запорожця?!

 

 

 

Найсвіжіші подробиці читайте на сторінці проекту.

 

Інформацію про роботу команди альтернативного проекту «24 години» читайте на їхній сторінці.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
43162
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
сашОК
5323 дн. тому
быстро только кошки родятся:))) Сам журнал видел - фигня полная. Графоманство
shelya
5323 дн. тому
Мій злобний, неконструктивний, критиканський пост з приводу проекту: http://sheliazhenko.livejournal.com/162532.html ПРиходьте дискутувати ;)
Губка Боб квадратные труселя
5324 дн. тому
Ну и шо они там сотворили такого? Когда я смогу полистать готовый продукт?
vasich
5324 дн. тому
это было заседание политбюро КПСС?
godo
5324 дн. тому
Когда уже перестанем слизывать чужие идеи?))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду