detector.media
«Телекритика»
03.10.2009 20:17
Журнал за добу
Журнал за добу
Коротко про звершення і здобутки.

Як повідомляла ТК, сьогодні, 3 жовтня о 10.00 стартував перший в Україні медійний флеш-моб: створення журналу про майбутнє України силами найкращих та найпопулярніших. Учасники (а це група професіоналів, які раніше не працювали в одній команді) зібралися у приміщенні «Інтерньюз-Україна», щоби рівно за добу видати на-гора повноцінний журнал. Весь процес - від створення концепції та рубрикації, створення логотипу та підбору шрифтів і до фінального файлу .pdf, готового до друку, має вміститися у 24 години.

 

ТК публікує невеличкий звіт команди про початок роботи і перші результати.

 

Зібралися - покреативили - поговорили - придумали. Андрій Куликов пообіцяв аж два матеріали - й пішов працювати. Лигачова пообіцяла матеріал, та ще й сформулювала резюме. Тепер це головна ідея журналу: «Образ України очима активних людей, які хочуть зрозуміти - що робити з країною». Почалося!

 

 

Зупинилися на назві «УкраїнаNext».

 

 

Надя Рехтіна швиденько «в полі» позабирала матеріали одразу в двох наших авторів - Павла Гудімова та Сергія Кузіна. Фотокор «Українських новин» відзняв.

 

Пороздавали завдання авторам. Усіх здавати наразі не буду - а раптом чийсь матеріал не поміститься! (У нас же лише 24 розвороти!)

 

 

Нарешті зібрали докупи моделей, стилістів, гримерів, фотографів, більд-редактора... Поїхали знімати фотосесію... Супер!

 

Дістали академіка - одного з «гуру» генетики в усьому світі. Пише матеріал... Ой, а якщо нам вготована доля овечки Доллі?..

 

Приїхала, щось познімала, поїхала і знову приїхала, знову поїхала (вже до завтра) знімальна група Нового. (Колеги, респект!!!)

 

Приїхала піца. Смачно :).

 

Андрій Куликов і справді зробив два матеріали! ПІШЛО!!! Редакція починає думати - чи вистачить нам на ніч трьох ящиків редбулу? Бо якщо всі напишуть стільки і так якісно - то верстати не переверстати!

 

 

Дизайнери вже котру годину мудрують над візуалізацією. Останній креативний хід про «УкраїнуNext» - місячний пейзаж, на якому припаркований горбатий запорожець із вертикальним зльотом і колоситься жито. Питання епохи: як візуалізувати Україну майбутнього без запорожця?!

 

 

 

Найсвіжіші подробиці читайте на сторінці проекту.

 

Інформацію про роботу команди альтернативного проекту «24 години» читайте на їхній сторінці.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY