Чеський сервіс Gonet.TV розширив пакет українських каналів

Чеський сервіс Gonet.TV розширив пакет українських каналів

1 Травня 2024
742
1 Травня 2024
11:31

Чеський сервіс Gonet.TV розширив пакет українських каналів

742
До нього додались канал ITV з Рівного, ATR та «УПЛ ТБ».
Чеський сервіс Gonet.TV розширив пакет українських каналів
Чеський сервіс Gonet.TV розширив пакет українських каналів

Чеський провайдер телебачення через інтернет Gonet.TV розширив пакет українських телеканалів, які можна дивитись у ЄС. Про це в коментарі «Детектору медіа» розказав генеральний директор Gonet.TV Павло Горецький.

До пропозиції Gonet.TV. доєднався канал Української прем’єр-ліги «УПЛ ТБ».

«Ми вже знайшли можливість транслювати матчі чемпіонату України з футболу. Адже запит саме на поєдинки УПЛ в українських глядачів тут був великий», — сказав Павло. Нагадаємо,  канал зареєструвався в Національній раді з питань телебачення та радіомовлення 18 січня 2024 року. УПЛ домовилася про дистрибуцію з «1+1 медіа»

За словами Павла Горецького, зараз сервіс веде перемовини з музичними та іншими спеціалізованими каналами.

Також сервіс додав регіональні українські телеканали. Серед них ITV з Рівного та кримськотатарський канал ATR.

«Розуміємо, що для біженців з різних регіонів України новини з рідних міст є важливим джерелом інформації. Цього місяця до нашого пакету приєдналися два канали. ITV розповідає про події у Рівному та області. В основному, це інформаційні, дискусійні та освітні програми, що несуть українську ідею.  Другий канал, який з’явився у нас — це ATR, що висвітлює життя кримських татар, а також дає оперативну інформацію про події у Криму», — сказав він.

У пакеті Gonet.TV «Україна» представлені 37 каналів. Минулого року сервіс надавав безкоштовний доступ до пакету українських каналів. Зараз вартість пакету становить 2,69 євро на місяць. Керівництво сервісу вважає запуск пакету українських каналів соціальною ініціативою.

«Ми працюємо у правовому полі і маємо угоди з кожним каналом, який є в нашому пакеті. За права на трансляцію ми щомісяця сплачуємо українським компаніям вагомі суми. При цьому ми пів року надавали наші послуги для українців абсолютно безкоштовно. А з лютого встановили мінімальну ціну для абонентів, лише 2,69 євро на місяць, — розказав Павло Горецький. — Це наша соціальна ініціатива на підтримку українців у Європі. Від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну ми намагалися допомогти українцям не втрачати інформаційний та культурний зв’язок з батьківщиною. І ми розуміємо, в яких фінансових умовах зараз перебувають біженці. Багато хто ще й досі не адаптувався до життя в іншій країні та не має можливості сплачувати за перегляд телебачення великі кошти».

Раніше «Детектор медіа» повідомляв, що чеський сервіс інтернет-телебачення Gonet.TV виходить на український ринок і запускає пакет з українськими телеканалами у країнах Європейського Союзу. Ця пропозиція розрахована на тих, хто залишив Україну через війну. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
742
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду