Реклама повернеться на телеканали найближчими тижнями – Ocean Media Plus

Реклама повернеться на телеканали найближчими тижнями – Ocean Media Plus

8 Квітня 2022
2609
8 Квітня 2022
10:39

Реклама повернеться на телеканали найближчими тижнями – Ocean Media Plus

2609
Андрій Партика: «Ми повертаємось до єдиного можливого способу продажу реклами – пакетного розміщення спотів».
Реклама повернеться на телеканали найближчими тижнями – Ocean Media Plus
Реклама повернеться на телеканали найближчими тижнями – Ocean Media Plus

Реклама повернеться в ефір деяких українських телеканалів вже найближчими тижнями. Про це повідомив генеральний директор сейлз-хаусу Ocean Media Plus Андрій Партика.

За його словами, хоча зараз більшість каналів транслюють єдиний марафон новин, незабаром свій ефір відновлять СТБ, ТЕТ, «2+2» та інші.

«Загалом з десяток телеканалів нам вдалося об'єднати в пакет, який будемо продавати простим способом, адже панель вимірювання теледивлення на поточний момент не працює. Ми повертаємось до єдиного можливого способу продажу реклами: поспотного, щоб максимально спростити переговорний процес. А точніше пакетного розміщення спотів. Ціна одного виходу на ТБ – 1 тис. грн за спот, мінімально можлива угода на 500 виходів в ефір – за 500 тис. грн. Про традиційні річні угоди зараз мова не йде», – зазначив Андрій Партика.

Розміщення буде відбуватись рівномірно по усім каналам у пакеті. Компанія буде працювати на умовах повної передоплати та тільки з тими клієнтами, які на дату повернення в ефір закрили більшу частину своєї дебіторської заборгованості за довоєнний період. 

«Вже десяток клієнтів бажають вийти у перші тижні відновлення реклами, і коло цих клієнтів розширюється. Частина рекламодавців зараз знаходяться у пошуках нової креативної стратегії, а деякі планують виходити в ефір із традиційними повідомленнями. Звичайно, звідти треба буде забрати розважальні і веселі елементи, чи заново переозвучити матеріал. Наш партнер, група Starlight Media і їхній департамент маркетингу погодились за досить помірні гроші займатись швидкою адапацією роликів чи підготовкою нових матеріалів до ефіру за запитом наших клієнтів», – додав Партика.

Окрім прямої реклами на телебаченні, планують повертати також спонсорські прояви.

Нагадаємо, після 24 лютого, коли Росія розпочала повномасштабний наступ на Україну, більшість загальнонаціональних каналів почали транслювати спільний марафон новин, а вихід реклами було призупинено.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2609
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду