Sweet.tv ексклюзивно покаже прем’єру «Мавки»

Sweet.tv ексклюзивно покаже прем’єру «Мавки»

14 Лютого 2022
3372
14 Лютого 2022
12:36

Sweet.tv ексклюзивно покаже прем’єру «Мавки»

3372
Та інші фільми 2022 року від Film.ua.
Sweet.tv ексклюзивно покаже прем’єру «Мавки»
Sweet.tv ексклюзивно покаже прем’єру «Мавки»

Онлайн-кінотеатр Sweet.tv у 2022 році планує показ прем’єр українських фільмів від Film.ua: «Мавка», «Велика прогулянка», «Коза Ностра», «Найкращі вихідні», «За двома зайками». По це повідомляє пресслужба.

Sweet.tv вже має низку українських фільмів, які доступні ексклюзивно. Наприклад, «Де гроші?», «Номери», «Атлантида». «Бідна Саша», «З ким поведешся», «Безславні кріпаки», «Нереальний КОПець», «Король Данило», «Пульс».

У межах проєкту «Hollywood українською» сервіс продовжує власним коштом створювати україномовний дубляж і озвучку для фільмів, мультфільмів і серіалів.

«За час існування проєкту було дубльовано і озвучено 190+ фільмів, мультфільмів і серіалів. Також українською зазвучали 900+ трейлерів. Загалом українською мовою заговорили приблизно 19 000 хвилини контенту. Майже весь контент на сервісі доступний українською мовою»,  каже Sweet.tv.

Нагадаємо, директор Sweet.tv Олександр Резунов в інтерв’ю «Детектору медіа» розказував, що у перерахунку вартості за один фільм голлівудська прем’єра дешевша за українську: «Чому так відбувається? Тому що західні мейджори продають по всьому світу, а українські першочергово в Україні. Звісно, є спроби продавати фільми на інші зарубіжні платформи, але такі приклади — рідкість».

Ілюстрація: facebook.com/film.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3372
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду