Oll.tv уклав контракт з Warner Bros.

Oll.tv уклав контракт з Warner Bros.

17 Лютого 2022
2598
17 Лютого 2022
11:32

Oll.tv уклав контракт з Warner Bros.

2598
Стратегією сервісу є показ фільмів відразу після релізу у кінотеатрах.
Oll.tv уклав контракт з Warner Bros.
Oll.tv уклав контракт з Warner Bros.

Українська стрімінгова платформа Oll.tv уклала контракт із кіностудією Warner Bros. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Користувачам сервісу будуть доступні кінопрем'єри, а також фільми з відеотеки компанії. Серед них: «Матриця», «Дюна», «Король Річард», «Усі святі Ньюарка» та «Загін самогубців-2», «Джокер», «Дюнкерк», «Інтерстеллар», «Володар перснів», «Божевільний Макс», «Шерлок Холмс» та «Великий Гетсбі».

«Прем'єри відразу після кінотеатрів – частина стратегії Oll.tv, спрямованої на максимальне задоволення попиту користувача. Враховуючи непередбачуваність пандемії та дії піратських сайтів (до речі, в переважній більшості це російські ресурси) наше природне бажання – максимально швидко, якісно та легально дати жителям нашої країни доступ до найзатребуванішого світового та українського контенту», – коментує контент-директор Oll.tv Віталій Чирков.

Нагадаємо, що у 2021 році такий самий контракт Oll.tv підписала з іншим світовим кіномонстром – компанією Paramount Pictures.

Ілюстрація: фільм «Дюна», пресслужба Oll.tv

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2598
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду