Катерина Венжик залишила Liga.net

Катерина Венжик залишила Liga.net

30 Липня 2021
2845
30 Липня 2021
14:50

Катерина Венжик залишила Liga.net

2845
Вона перейшла в новий медійний проєкт.
Катерина Венжик залишила Liga.net
Катерина Венжик залишила Liga.net

Катерина Венжик 30 липня повідомила «Детектору медіа», що залишила посаду керівниці відділу нативного контенту компанії Ligamedia.

На посаді її замінить Марія Ксьондзик, яка майже два роки була заступницею Венжик.

Катерина Венжик уточнила, що ще на початку літа повідомила колективу про плани залишити Liga.net. «Жодних скандальних, незапланованих обставин немає. Це рішення, яке ми узгодили та обговорили з колегами ще на початку червня. Я переходжу до розвитку іншого проєкту», — уточнила вона.

Венжик поки не розголошує, де саме працюватиме.  

«Це новий медійний проєкт на ринку. Детальніше — у середині серпні все фіналізуємо та готові будемо повідомити», — зазначила вона.

Катерина Венжик працювала журналісткою у виданні «Деловая столица», редакторкою «Лиги», головною редакторкою «Контракти.UA», прессекретаркою в компанії «OTP Bank. Україна», шефредакторкою «Дело.UA», експерткою з комунікацій проєктного офісу реформи фінсектора при НБУ, компанії Atlantic Group, Delovoy magazine та Ekonomika+, була ведучою програми «Простономіка» на «Громадському».

1 липня 2019 році Катерина Венжик обійняла посаду керівниці відділу нативного контенту в Liga.net.

Фото: Катерина Венжик / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2845
Читайте також
18.11.2023 15:10
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
1 241
31.07.2019 17:05
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
3 511
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду