Катерина Венжик повернулася в Liga.net

Катерина Венжик повернулася в Liga.net

31 Липня 2019
3554
31 Липня 2019
17:05

Катерина Венжик повернулася в Liga.net

3554
З 31 липня Катерина Венжик офіційно обійняла посаду директорки зі спецпроєктів інтернет-видання Liga.net.
Катерина Венжик повернулася в Liga.net
Катерина Венжик повернулася в Liga.net

Про це вона повідомила в коментарі «Детектору медіа».

Катерина Венжик уточнила, що може помилитися в точній назві посади: «Можу помилитися в офіційній назві посади в штатному розкладі, але, я думаю, що це буде максимально коректно». Вона зауважила, що це нова посада у виданні.

«Мабуть, основне, чим я буду займатися – це нативними проєктами. У моїй компетенції навіть не стільки редакційні, скільки спецпроєкти, які включають нативну рекламу. Це одна з тих ніш, які тільки починають заповнюватися українськими медіа. Міжнародний досвід нам показує, що це одна з найперспективніших ніш. З точки зору – як робити якісний контент і отримувати при цьому гроші. Бо класична рекламна модель в інтернеті не працює, як в Україні, так і в світі. Не можливо заробляти гроші продаючи просто місця під банери. Тому медіа, які не живуть на олігархічні гроші, намагаються заробляти. І нативна реклама – це спосіб робити це цивілізовано, прозоро, зрозуміло, з вигодами для всіх сторін», – розповіла пані Венжик.

Нагадаємо, 1 січня 2017 року пані Катерина Венжик залишила посаду головного редактора інтернет-видання Delo.ua. Вона стала експертом з комунікацій проектного офісу реформи фінсектора при НБУ.

Катерина Венжик працювала журналісткою у виданні «Деловая столица», редактором «Лиги», головним редактором «Контракти.UA», прес-секретарем в компанії «OTP Bank. Україна», шеф-редактором «Дело

Фото: Катерина Венжик / Facebook 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3554
Читайте також
30.07.2021 14:50
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
2 864
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду