«Україна 24» став доступним на міжнародній платформі Feedс.com

30 Жовтня 2020
1234
30 Жовтня 2020
13:35

«Україна 24» став доступним на міжнародній платформі Feedс.com

1234
Інформаційний канал «Медіа Групи Україна» – «Україна 24» став доступний для підписників однієї з найбільших грузинських новинних платформ Feedс.com.
«Україна 24» став доступним на міжнародній платформі Feedс.com

Про це повідомляє пресслужба медіагрупи.

Feedc.com – медіа-платформа, що містить веб-сервіс і застосунок для смартфонів та планшетів, де користувачі самі можуть стати частиною подій. Абоненти можуть писати повноцінні статті, створювати блоги та унікальний контент, обмінюватися думками. Feedс.com має близько 2 мільйонів користувачів та 700 тисяч активних підписників із Грузії, Азербайджану, Вірменії та України. Сервіс є безкоштовним.

Канал «Україна 24» став доступним у смартфоні та веб-браузерах.

Олександр Ремезовський, директор департаменту дистрибуції каналів і медіа-платформ вважає співпрацю з платформою новим рівнем дистрибуції, оскільки розширює покриття мовника та зумовлює його перехід у діджітал.

«Співпраця з Feedс.com – стратегічно сильне партнерство, важливе для глобальної інформаційної повістки», - наголосив Юрій Сугак, головний редактор «Новинної Групи Україна»

А Ніколас Кварацкелія, директор Feedс.com додав: «Цей союз відображає наше бажання об'єднати цифрові знання із медійним досвідом, щоб створити відкритий потік інформації в Україні. Я впевнений, що це партнерство слугуватиме міцною основою для майбутніх спільних зусиль».

Нагадаємо, влітку 2020 року «Україна 24» став доступний для абонентів ОТТ-оператора Kartina.TV.

У липні 2019 року «Медіа Група Україна» уклала контракт з ОТТ оператором Kartina.TV на ретрансляцію міжнародних версій телеканалів «Україна» та НЛО TV – Ukraine 1/Ukraine 2 і NLO TV 1/NLO TV 2. А у січні 2020 року отримала контракт на ретрансляцію міжнародних телеканалів з компанією Terra TV – засновником платформи ALTRU на базі ізраїльського телекомунікаційного провайдера НОТ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1234
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду