detector.media
30.10.2020 13:35
«Україна 24» став доступним на міжнародній платформі Feedс.com
Інформаційний канал «Медіа Групи Україна» – «Україна 24» став доступний для підписників однієї з найбільших грузинських новинних платформ Feedс.com.

Про це повідомляє пресслужба медіагрупи.

Feedc.com – медіа-платформа, що містить веб-сервіс і застосунок для смартфонів та планшетів, де користувачі самі можуть стати частиною подій. Абоненти можуть писати повноцінні статті, створювати блоги та унікальний контент, обмінюватися думками. Feedс.com має близько 2 мільйонів користувачів та 700 тисяч активних підписників із Грузії, Азербайджану, Вірменії та України. Сервіс є безкоштовним.

Канал «Україна 24» став доступним у смартфоні та веб-браузерах.

Олександр Ремезовський, директор департаменту дистрибуції каналів і медіа-платформ вважає співпрацю з платформою новим рівнем дистрибуції, оскільки розширює покриття мовника та зумовлює його перехід у діджітал.

«Співпраця з Feedс.com – стратегічно сильне партнерство, важливе для глобальної інформаційної повістки», - наголосив Юрій Сугак, головний редактор «Новинної Групи Україна»

А Ніколас Кварацкелія, директор Feedс.com додав: «Цей союз відображає наше бажання об'єднати цифрові знання із медійним досвідом, щоб створити відкритий потік інформації в Україні. Я впевнений, що це партнерство слугуватиме міцною основою для майбутніх спільних зусиль».

Нагадаємо, влітку 2020 року «Україна 24» став доступний для абонентів ОТТ-оператора Kartina.TV.

У липні 2019 року «Медіа Група Україна» уклала контракт з ОТТ оператором Kartina.TV на ретрансляцію міжнародних версій телеканалів «Україна» та НЛО TV – Ukraine 1/Ukraine 2 і NLO TV 1/NLO TV 2. А у січні 2020 року отримала контракт на ретрансляцію міжнародних телеканалів з компанією Terra TV – засновником платформи ALTRU на базі ізраїльського телекомунікаційного провайдера НОТ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY