detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
29.10.2020 16:35
StarLightMedia взяла на дистрибуцію ще один канал
StarLightMedia взяла на дистрибуцію ще один канал
З листопада 2020 року StarLightMedia розпочинає дистрибуцію каналу Travel and Adventure.

Про це повідомив Віталій Сперкач, керівник відділу продажів прав на ретрансляцію Digital&Pay TV StarLightMedia, під час конференції #TIM 2020: Telecom, IT, Media.

Travel and Adventure - пізнавально-розважальний канал про подорожі, туризм, активний відпочинок та пригоди, який минулого року увійшов у пакети низки провайдерів.

«Цей канал уже присутній на ринку України, він відповідає усім принципам підбору телеканалів нами. Ви можете на 100% бути впевнені, що це якісний канал, який може показати різницю між платною та безкоштовною послугами», - зазначив пан Сперкач.

За його словами, група StarLightMedia дуже ретельно підходить до вибору партнерів. І за останні два роки вела переговори з різними мовниками, але у своє дистрибуційне портфоліо включила тільки Setanta Sports, який незабаром планує запустити другий канал в Україні.

Також Віталій Сперкач розказав, що StarLightMedia розпочала надсилати умови співпраці своїм партнерам на наступний рік: «Пакет документів ви отримаєте в руки, усі документи брендовані. Також ви знайдете конверт для зворотного відправлення за наш кошт».

З 2021 року медіагрупа розпочинає роботу щодо електронного документообігу. За його словами 80% партнерів заявили, що готові до цього.

Нагадаємо, у 2018 році Національна рада з питань телебачення і радіомовлення додала телеканал Travel and Adventure до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України. Головний офіс компанії-правовласника розташований в Естонії, канал має латвійську ліцензію. Власник телекомпанії – громадянин Ізраїлю І. Райхельгауз.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY