«Воля» відкрила каталог безкоштовного контенту

«Воля» відкрила каталог безкоштовного контенту

11 Вересня 2020
1503
11 Вересня 2020
13:07

«Воля» відкрила каталог безкоштовного контенту

1503
Ця послуга поки що надається у тестовому режимі. У каталозі присутні українські фільми: «Той, хто пройшов крізь вогонь», «Іван Сила», «Смертельно живий», «Іззі».
«Воля» відкрила каталог безкоштовного контенту
«Воля» відкрила каталог безкоштовного контенту

З 9 вересня компанія «Воля» (Volia) відкрила безкоштовний каталог фільмів і серіалів «Дивись прямо зараз!». Про це повідомляє пресслужба компанії.

Усі бажаючі тепер можуть без підписки переглядати фільми з каталогу безкоштовного легального контенту. Усі фільми в каталозі будуть надані у високій якості і без реклами.

«На даний момент ми запускаємося у тестовому режимі, щоб оцінити привабливість даної послуги. У майбутньому плануємо якісно й кількісно покращувати FreeVOD-каталог, надавши користувачам безкоштовний доступ до деяких фільмів преміум-сегменту, перших епізодів популярних серіалів, а також архівів матчів УЄФА», - прокоментувала Сандра Крауіня, маркетинг-директорка Volia.

Серед доступного контенту фільми українського виробництва: «Той, хто пройшов крізь вогонь», «Іван Сила», «Смертельно живий», «Іззі».  

Для всіх користувачів, у тому числі неавторизованих, безкоштовні фільми будуть відображатися з підписом «Доступно».  Наступне оновлення каталогу заплановано на 15 вересня, на початку кожного місяця список безкоштовних доступних кінострічок буде поповнюватися від п'яти до десяти позицій. Послуга буде доступною на Smart TV (Samsung, LG, Hisense, Sony, Philips), смартфонах iOS і Android, медіа-боксах Android і в Інтернеті.

Нагадаємо, провайдер «Воля» та Disney домовилися про довгострокову співпрацю та підписали декілька контрактів на отримання новинок від студій Walt Disney, Pixar, Marvel, а також Lucasfilm. Також нещодавно Volia придбала прем’єри Film.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1503
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду