detector.media
11.09.2020 13:07
«Воля» відкрила каталог безкоштовного контенту
«Воля» відкрила каталог безкоштовного контенту
Ця послуга поки що надається у тестовому режимі. У каталозі присутні українські фільми: «Той, хто пройшов крізь вогонь», «Іван Сила», «Смертельно живий», «Іззі».

З 9 вересня компанія «Воля» (Volia) відкрила безкоштовний каталог фільмів і серіалів «Дивись прямо зараз!». Про це повідомляє пресслужба компанії.

Усі бажаючі тепер можуть без підписки переглядати фільми з каталогу безкоштовного легального контенту. Усі фільми в каталозі будуть надані у високій якості і без реклами.

«На даний момент ми запускаємося у тестовому режимі, щоб оцінити привабливість даної послуги. У майбутньому плануємо якісно й кількісно покращувати FreeVOD-каталог, надавши користувачам безкоштовний доступ до деяких фільмів преміум-сегменту, перших епізодів популярних серіалів, а також архівів матчів УЄФА», - прокоментувала Сандра Крауіня, маркетинг-директорка Volia.

Серед доступного контенту фільми українського виробництва: «Той, хто пройшов крізь вогонь», «Іван Сила», «Смертельно живий», «Іззі».  

Для всіх користувачів, у тому числі неавторизованих, безкоштовні фільми будуть відображатися з підписом «Доступно».  Наступне оновлення каталогу заплановано на 15 вересня, на початку кожного місяця список безкоштовних доступних кінострічок буде поповнюватися від п'яти до десяти позицій. Послуга буде доступною на Smart TV (Samsung, LG, Hisense, Sony, Philips), смартфонах iOS і Android, медіа-боксах Android і в Інтернеті.

Нагадаємо, провайдер «Воля» та Disney домовилися про довгострокову співпрацю та підписали декілька контрактів на отримання новинок від студій Walt Disney, Pixar, Marvel, а також Lucasfilm. Також нещодавно Volia придбала прем’єри Film.ua.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY