Volia придбала прем’єри Film.ua

Volia придбала прем’єри Film.ua

3 Вересня 2020
1166
3 Вересня 2020
14:44

Volia придбала прем’єри Film.ua

1166
Компанії Volia і Film.ua Group домовилися про довгострокову співпрацю і запустили спільний проєкт «Світ українського кіно».
Volia придбала прем’єри Film.ua
Volia придбала прем’єри Film.ua

Про це повідомляє пресслужба провайдера.

У межах проєкту з 12 вересня щосуботи о 20:00, на телеканалі CINE+ виходитиме український фільм з пакету Film.ua Distribution. 

Вихід кожної картини буде супроводжуватися анонсом на YouTube-каналі «Кінофан» в форматі інтерв'ю з акторами і творцями кінострічок.

«Film.ua, на мій погляд, найяскравіша кіностудія України. Продукти студії, фільми, купують не тільки українські, а й всесвітньо відомі компанії, той самий Netflix. Це свідчить про високий рівень якості українських фільмів. Нам є чим пишатися», - Антон Дзюбенко, СЕО компанії Volia.

Відкриє цикл український фентезі-фільм «Сторожова застава» режисера Юрія Ковальова.  Також заплановані виходи таких фільмів: «Віддана» (19 вересня), «Скажене весілля 1,2» (26 вересня), «Фокстер і Макс» (3 жовтня), «Черкаси» (10 жовтня), «Незламна» (17 жовтня).

«Світ українського кіно» - це тільки старт. Ми віримо, що це початок великого співробітництва», - переконана Вікторія Ярмощук, СЕО FILM.UA Group.

Кожну з прем'єр можна буде купити за допомогою послуги TVOD (покупка перегляду фільму для користувачів Kaonbox), даний сервіс буде доступний усім до 2021 року. Вартість покупки перегляду фільму становитиме 39 грн / 48 годин. «воля» вважає, що це  вигідна альтернатива спільного походу в кіно.

Нагадаємо, провайдер «Воля» та Disney домовилися про довгострокову співпрацю та підписали декілька контрактів на отримання новинок від студій Walt Disney, Pixar, Marvel, а також Lucasfilm.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1166
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду