«1+1» оновив дизайн, логотип та студію ТСН

«1+1» оновив дизайн, логотип та студію ТСН

26 Серпня 2020
8413
26 Серпня 2020
11:59

«1+1» оновив дизайн, логотип та студію ТСН

8413
Редизайн став частиною кампанії до 25-річного ювілею.
«1+1» оновив дизайн, логотип та студію ТСН
«1+1» оновив дизайн, логотип та студію ТСН

«1+1» презентував оновлений дизайн та логотип телеканалу, а також – дизайн  студії програми ТСН. Про це 26 серпня повідомила пресслужба каналу.

«У День Незалежності України, 24 серпня, канал "1+1" провів глобальний редизайн та представив глядачам оновлене візуальне оформлення ефірної графіки. Редизайн став частиною кампанії до 25-річного ювілею, який "1+1" відзначає в цьому році», – йдеться в повідомленні.

Над проєктом працювала команда маркетингу «1+1» під керівництвом директорки з маркетингу каналу Наталії Вовк.

«Оновлений дизайн став своєрідним подарунком всім глядачам до 25-річчя каналу. Нове візуальне оформлення стало не тільки більш динамічним і сучасним, але і більш зрозумілим і зручним для глядача. Ми зробили яскравий візуальний ряд, щоб провести телеглядача по величезній кількості різноманітного контенту, який представлений на "1+1" – це новини, інформаційно-розважальні проєкти, великі шоу, серіали, реаліті, художні фільми та спецпроєкти», – розповіла пані Вовк.

Як основну концепцію редизайну команда обрала «"безшовність" і "багатошаровість" контенту»: глядач в ефірі постійно переміщається по різним продуктам і жанрами. Головною особливістю нового візуального оформлення ефіру канал називає «динамічні фони з букв, які автоматично генеруються з назви продукту».

«Елемент логотипу "плюс" тепер виступає як навігатор-провідник по ефіру, допомагаючи побачити всю потрібну інформацію про поточну програму або анонс наступної», – зазначається в повідомленні.

Крім того, у День Незалежності України ТСН представила нову студію новин, над якою команда програми під керівництвом директора департаменту новин Сергія Попова та головної режисерки Олесі Коваленко працювала три місяці.

«Нова студія ТСН – найбільш сучасна та технологічна на українському телебаченні. Коли наша команда працювала над новим дизайном, надихалися новітніми технологіями. Ми самі працювали над унікальними ескізами двох головних об’єктів студії – діджитального куба та столу для ведучих. Їх виготовили у єдиному екземплярі ексклюзивно для ТСН», – сказав пан Попов.

Чотирьохметровий куб сконструювали з великої кількості екранів, під час прямих ефірів на ньому відображатиметься динамічна картинка з логотипів ТСН та іншого відео. У ТСН також з’явилася проекційна відеостіна довжиною в 12 метрів та висотою в три метри.

«Ще одним унікальним об’єктом оновленної студії є стіл, за яким працюватимуть ведучі. Він створений у єдиному екземплярі по задумці нашої команди. Також ми зробили підлогу, яка повертається на 360 градусів. Розраховуємо на вау-ефект від нової студії», – додала Олеся Коваленко.

Нагадаємо, «1+1 Продакшн» працює над фільмом «1+1. 25 років», у якому глядачам покажуть, як змінилася країна і телеканал за цей час, а також нагадають про проєкти, з яких починалося українське телебачення.

Фото: 1+1

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8413
Читайте також
28.10.2020 10:20
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
2 370
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду