detector.media
26.08.2020 11:59
«1+1» оновив дизайн, логотип та студію ТСН
«1+1» оновив дизайн, логотип та студію ТСН
Редизайн став частиною кампанії до 25-річного ювілею.

«1+1» презентував оновлений дизайн та логотип телеканалу, а також – дизайн  студії програми ТСН. Про це 26 серпня повідомила пресслужба каналу.

«У День Незалежності України, 24 серпня, канал "1+1" провів глобальний редизайн та представив глядачам оновлене візуальне оформлення ефірної графіки. Редизайн став частиною кампанії до 25-річного ювілею, який "1+1" відзначає в цьому році», – йдеться в повідомленні.

Над проєктом працювала команда маркетингу «1+1» під керівництвом директорки з маркетингу каналу Наталії Вовк.

«Оновлений дизайн став своєрідним подарунком всім глядачам до 25-річчя каналу. Нове візуальне оформлення стало не тільки більш динамічним і сучасним, але і більш зрозумілим і зручним для глядача. Ми зробили яскравий візуальний ряд, щоб провести телеглядача по величезній кількості різноманітного контенту, який представлений на "1+1" – це новини, інформаційно-розважальні проєкти, великі шоу, серіали, реаліті, художні фільми та спецпроєкти», – розповіла пані Вовк.

Як основну концепцію редизайну команда обрала «"безшовність" і "багатошаровість" контенту»: глядач в ефірі постійно переміщається по різним продуктам і жанрами. Головною особливістю нового візуального оформлення ефіру канал називає «динамічні фони з букв, які автоматично генеруються з назви продукту».

«Елемент логотипу "плюс" тепер виступає як навігатор-провідник по ефіру, допомагаючи побачити всю потрібну інформацію про поточну програму або анонс наступної», – зазначається в повідомленні.

Крім того, у День Незалежності України ТСН представила нову студію новин, над якою команда програми під керівництвом директора департаменту новин Сергія Попова та головної режисерки Олесі Коваленко працювала три місяці.

«Нова студія ТСН – найбільш сучасна та технологічна на українському телебаченні. Коли наша команда працювала над новим дизайном, надихалися новітніми технологіями. Ми самі працювали над унікальними ескізами двох головних об’єктів студії – діджитального куба та столу для ведучих. Їх виготовили у єдиному екземплярі ексклюзивно для ТСН», – сказав пан Попов.

Чотирьохметровий куб сконструювали з великої кількості екранів, під час прямих ефірів на ньому відображатиметься динамічна картинка з логотипів ТСН та іншого відео. У ТСН також з’явилася проекційна відеостіна довжиною в 12 метрів та висотою в три метри.

«Ще одним унікальним об’єктом оновленної студії є стіл, за яким працюватимуть ведучі. Він створений у єдиному екземплярі по задумці нашої команди. Також ми зробили підлогу, яка повертається на 360 градусів. Розраховуємо на вау-ефект від нової студії», – додала Олеся Коваленко.

Нагадаємо, «1+1 Продакшн» працює над фільмом «1+1. 25 років», у якому глядачам покажуть, як змінилася країна і телеканал за цей час, а також нагадають про проєкти, з яких починалося українське телебачення.

Фото: 1+1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY