Телерадіокомпанія «Люкс» придбала «Херсон ФМ»

Телерадіокомпанія «Люкс» придбала «Херсон ФМ»

25 Лютого 2021
2141
25 Лютого 2021
17:01

Телерадіокомпанія «Люкс» придбала «Херсон ФМ»

2141
«Люкс ФМ» продовжує розширювати свою мережу.
Телерадіокомпанія «Люкс» придбала «Херсон ФМ»
Телерадіокомпанія «Люкс» придбала «Херсон ФМ»

25 лютого Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію радіостанції «Херсон ФМ» (приватне підприємство «ТРО «СОФІЯ») у зв’язку зі зміною власників, директора та позивних.

Радіостанцію, яка раніше належала  ТРК «Херсон», придбало ПрАТ «Телерадіоорганізація «Люкс», яке розвиває радіомережу «Люкс ФМ» і телеканал «24».

Нові кінцеві бенефіціарні власники Катерина Садова, Роман Андрейко та Оксана Андрейко. Новим директором став Роман Андрейко.

Як розказав член Нацради Олександр Ільяшенко, радіостанція змінює позивні з «Херсон ФМ» на «Люкс ФМ» та програмну концепцію.

«В умовах, коли радіомережа розвивається є два методи розширення: або виграти  частоти на конкурсі, або придбати регіональну компанію. Так роблять усі великі мережі. Ми не хочемо бути виключенням і також хочемо розвиватись», – сказав Роман Андрейко.

Радіостанція «Херсон ФМ» мовить у Херсоні, Генічеську та у Чонгарі.

Нацрада ліцензію переоформила.

Нагадаємо, у листопаді 2020 року ПрАТ «Телерадіокомпанія "Люкс"» придбало одеську радіостанцію «Армянське радіо» (ТОВ «Радіомовна компанія “Армянське радіо – Україна”»).

 

Ілюстрація: логотип радіостанції

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2141
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду