detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
22.05.2020 17:58
У Львові скоротили редакцію новин «Люкс ФМ»
У Львові скоротили редакцію новин «Люкс ФМ»
Тепер новини для радіостанції готуватиме об’єднана редакція 24 каналу та Zaxid.net.

Медіахолдинг «Люкс» скоротив львівську редакцію новин на радіостанції «Люкс ФМ». Цю інформацію джерел «Детектора медіа» підтвердив генеральний директор компанії Роман Андрейко.

«Сьогодні я приймав рішення щодо редакції новин "Люкс ФМ" у Львові. Коронавірус та викликана ним трохи істерія, трохи криза змушують думати над тим, як працювати ефективніше та ефективніше використовувати кошти. Серед таких інструментів є конвергентність. Для медіа – це один з популярних інструментів для підвищення ефективності», - сказав пан Андрейко.

За його словами, у Львові компанія має велику редакцію журналістів, які готують місцеві новини для 24 каналу. Також у цьому місті працює редакція інтернет-видання Zaxid.net, яке також входить до складу медіахолдингу «Люкс».

«Обидві редакції роблять ту ж саму роботу, яку до цього часу робила редакція новин для радіо "Люкс ФМ" у Львові. Тому ми прийняли рішення, що для оптимізації витрат ми можемо силами цих двох редакцій готувати короткі повідомлення і для радіостанції», - додав він.

У львівській новинній редакції «Люкс ФМ» працювало троє людей. Роман Андрейко розказав, що вони можуть пройти відбір і зайняти якусь позицію в об’єднаній новинній редакції телеканалу та Zaxid.net: «Ця велика редакція зможе продукувати новини для всіх медіа. Тепер можна вважати, що в новинній редакції працює 30 людей».

У відповідь на запитання, чи плануються скорочення або зміни у структурі холдингу через пандемію надалі, пан Андрейко зазначив, що компанія впроваджуватиме «заходи, які дозволять працювати ефективніше».

Нагадаємо, у березні 24 канал змінив формат подачі новин та оновив сітку мовлення.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY