Де найкраще дивилися фільм про рік Зеленського?

Де найкраще дивилися фільм про рік Зеленського?

24 Квітня 2020
2950
24 Квітня 2020
14:09

Де найкраще дивилися фільм про рік Зеленського?

2950
Фільм «Рік президента Зеленського» взяв найвищі показники телеперегляду на каналі ICTV.
Де найкраще дивилися фільм про рік Зеленського?
Де найкраще дивилися фільм про рік Зеленського?

ICTV показав стрічку в пік-прайм о 20:19. За комерційною аудиторією «18-54, 50 тис.+» вона мала рейтинг 2,74%, частку 8,66%.

Після ICTV  фільм найкраще дивилися на каналі «Україна», який показав його вдень: рейтинг 1,7%, частка 10,99% («18-54, 50 тис.+»).

На «1+1», який показав проєкт перед вечірнім випуском ТСН, стрічка взяла цифри, нижчі за середній показник каналу : рейтинг 1,66%, частка 6,76% («18-54, 50 тис.+»). У квітні (1-23 квітня) канал мав частку 9,1% за комерційною аудиторією.

Найнижчу частку фільм про Зеленського взяв на 24-му каналі та «UA: Першому».

До речі показники стрічки нижчі за середні на усіх згаданих каналах, окрім «України».

Фільм «Рік президента Зеленського» виробляв інформаційний департамент Офісу президента своїми силами. Однак фільм не містить титрів, у яких була б зазначена ця інформація.

Більшість каналів, які його показали, розмістили фільм у слотах, близьких до новин. Наприклад, на ICTV він вийшов після «Надзвичайних новин», на СТБ - після «Вікон-новин», на «1+1» - перед вечірнім випуском «ТСН». «Україна» показала його о 15:00, а в цей чсас на каналі виходить денний випуск новин «Сегодня». «UA: Перший» показав проєкт з підводкою та обговоренням у межах «Теми дня» о 18:30. На «Інтері» фільм вийшов найпізніше - після 23:00. 

Нагадаємо, прем'єра  стрічки «Рік президента Зеленського» відбулась на низці телеканалів та в соцмережах 22 квітня. Фільм на 80% змонтований з архівного відео. Перед випуском президент його переглядав, йому все сподобалось.

Дані для матеріалу надало агенство Vizeum Ukraine (Dentsu Aegis Network Ukraine).

Дані телепанелі належать ІТК; дослідник — Nielsen; моніторинг — «Комунікаційний альянс». Дані наведено для аудиторій 18+, 18-54, вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+» за показниками rat % і shr %. Дані Overnight. Детальніше по показниках — у глосарії ІТК.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2950
Читайте також
24.04.2020 17:30
Борис Бахтєєв
для «Детектора медіа»
1 914
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Serg
1460 дн. тому
Був один книжку написав мільйонним тиражем, другий кіно зняв, щоб в селі добре говорили, я про вас мамо а ви про мене...
Serg
1460 дн. тому
Був один книжку написав мільйонним тиражем, другий кіно зняв, щоб в селі добре говорили, я про вас мамо а ви про мене...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду