Низка каналів покаже фільм про рік президентства Зеленського

Низка каналів покаже фільм про рік президентства Зеленського

22 Квітня 2020
4883
22 Квітня 2020
18:08

Низка каналів покаже фільм про рік президентства Зеленського

4883
Документальний фільм «Рік президента Зеленського» транслюватимуть в ефірах телеканалів «UA: Перший», 24 канал, «1+1», ICTV та СТБ. Канал «Україна 24» уже показав прем’єру стрічки.
Низка каналів покаже фільм про рік президентства Зеленського
Низка каналів покаже фільм про рік президентства Зеленського

«UA: Перший» покаже фільм 22 квітня, о 18:26, у рамках передачі «Тема дня». Під час його трансляції регулярно демонструватиметься рухомий рядок: «Документальний проєкт "Рік президента Зеленського", виготовлений пресслужбою Офісу президента України». Після завершення фільму в студії «Теми дня» відбудеться дискусія запрошених експертів щодо побаченого в ефірі. Трансляція проєкту відбудеться на підставі листа ОПУ.

24 канал покаже фільм 22 квітня, о 21:00. Стрічку транслюватимуть без жодних втручань – у такому вигляді, як він запропонований до трансляції, як суспільно-важлива інформація.

«1+1» транслюватиме «Рік президента Зеленського» 22 квітня, о 18.40. Окремих позначень щодо того, ким була знята стрічка, в ефірі не планується. До каналу щодо показу стрічки звернувся Офіс президента. «Так, як тема фільму актуальна для громадян, ми підтримали таку ініціативу», – пояснили в пресслужбі каналу.

ICTV показуватиме фільм 22 квітня, о 20:15. На питання, чи буде в ефірі позначено, що стрічка знята Офісом президента чи на замовлення ОПУ, канал наразі не відповів. 

СТБ транслюватиме документальний проєкт 22 квітня, о 22:40. На питання, чи буде в ефірі позначено, що стрічка знята Офісом президента чи на замовлення ОПУ, канал наразі не відповів. 

На «Еспресо» повідомили, що до них ніхто не звертався з пропозицією показу фільму. 

Прямий канал не планує траснлювати стрічку. 

Новий канал показувати стрічку не буде.  

«Детектор медіа» очікує відповіді від телеканалів: 5 канал, «112 Україна», ZIK, NewsOne та «Інтер».

Нагадаємо, на офіційних сторінках Офісу президента в соціальних мережах 22 квітня, о 19:00, відбудеться прем’єра фільму «Рік президента Зеленського». Стрічку також покажуть в ефірі низки телеканалів.

Фото: скріншот

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4883
Читайте також
24.04.2020 14:09
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
2 942
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правдоруб
1457 дн. тому
Пусть об этом великом событии, как год у власти, для зельцмана клоуны в цирке номера поставят. Это куда лучше документального фильма! Потому что в нем показать? Провалы по всем направлениям? Отсос путину, прислуживание олигархам и ебанутый "карантин"? Пародия на президента и ходячее недоразумение. ССыкливое брехло позорное. Президент размазня и тряпка.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду