Офіс президента планує випустити декілька влогів про поїздку Зеленського на Донбас

Офіс президента планує випустити декілька влогів про поїздку Зеленського на Донбас

9 Квітня 2021
2223

Офіс президента планує випустити декілька влогів про поїздку Зеленського на Донбас

2223
Фільм про візит Зеленського до зони ООС не робитимуть.
Офіс президента планує випустити декілька влогів про поїздку Зеленського на Донбас
Офіс президента планує випустити декілька влогів про поїздку Зеленського на Донбас

Офіс президента України планує випустити декілька коротких влогів про поїздку президента Володимира Зеленського до зони проведення операції Об’єднаних сил. Про це 9 квітня «Детектору медіа» повідомила речниця президента Юлія Мендель.

«Ми ще не вирішили, якщо щось буде щодо цієї поїздки, то це, швидше за все, короткі влоги, короткі відео-описи дводенної поїздки президента на Донбас. Так, як ми раніше робили. Думаю, це буде на кілька хвилин – 3-5. І, можливо, скорочена версія», – уточнила Мендель.

Цей проєкт, за її словами, готує пресслужба ОПУ, а саме: працівники, які займаються зйомками та монтажем. Прессекретарка президента сказала, що влоги планують публікувати в соцмережах ОПУ, але за потреби готові надати їх телеканалам.

«Ми зазвичай не пропонуємо наші влоги жодним телеканалам. Я не впевнена, що це взагалі формат телеканалу. Якщо хтось з них захоче, то вони можуть попросити в нас на звичайних умовах. Однак ми все відео і так їм роздаємо, і вони всі можуть використати його для монтажу власних відеороликів, за потреби», – пояснила вона.

Нагадаємо, 27 жовтня 2019 року Офіс президента України оприлюднив у Facebook 24-хвилинне відео про поїздку Володимира Зеленського до Золотого Луганської області, що перебуває на лінії розмежування. Цей же відеофільм Офісу президента показали шість каналів: «1+1», ICTV, 24 канал, NewsOne, «112 Україна» та ZIK.

УП писала, що ідеї нових форматів комунікації Зеленського належать заступникам керівника ОПУ Кирилу Тимошенку та Юрію Костюку.

12 листопада 2020 року стало відомо, що в Офісі президента планують запустити «іменний відеоблог» Володимира Зеленського, у якому він даватиме фідбек на топ-5 тем тижня. Радник керівника ОПУ Михайло Подоляк пояснив, що цей формат комунікації потрібен, бо для поширення позиції влади недостатньо медіаресурсів. Того ж дня хворий на коронавірусну інфекцію Володимир Зеленський записав звернення з лікарні Феофанія. Його спершу опублікував телеканал «Україна 24», пізніше відео з'явилося в соцмережах президента.

Фото: ОПУ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2223
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду