detector.media
19.03.2020 17:00
Газета «Факты» призупинила свій вихід друком через карантин
Газета «Факты» призупинила свій вихід друком через карантин
Газета «Факты» 19 березня 2020 року тимчасово призупинила свій вихід друком через карантин, уведений у зв’язку із загрозою поширення коронавірусу.

Про це головний редактор газети Олександр Швець написав на своїй сторінці в Facebook.

«''Факты'' тимчасово призупинили вихід газети. Такого в моїй редакторській роботі ще не було жодного разу. <…> Випускати газету, не маючи можливості її потім поширювати, просто безглуздо. Газетні кіоски закрилися. Великі й не дуже великі базари в цей карантинний час теж призупинили свою роботу. Входи в метро, ​​біля яких оптовики продавали ті деякі, що ще продовжували виходити, газети, теж нікому тепер не потрібні – метро, ​​як відомо, не працює», – повідомив він.

Нагадаємо, журнали «Український тиждень», НВ та «Фокус» призупинили випуск друкованих версій на час карантину, який має завершитися 3 квітня. Натомість вони пропонують придбати електронні версії журналів.

Видавництво «Український медіа дім», що є частиною «Українського медіа холдингу» (UMH Group), пішло на двотижневий карантин і припинило випуск, друк і розповсюдження своїх друкованих ЗМІ

З 12 березня карантин через коронавірус запровадили спершу в Києві, а потім по всій Україні. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи. 

Згодом вирішили закрити в містах усі заклади, крім продуктових магазинів та аптек. 17 березня припинили рух метрополітену у Києві, Харкові та Дніпрі. На проїзд у маршрутках вели обмеження – до 10 людей й всі мають бути в медичних масках. Міжміське автобусне й залізничне сполучення з 18 березня призупинили.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY