Богуцький сподівається, що ICTV Ukraine дивитимуться по всьому світу

Богуцький сподівається, що ICTV Ukraine дивитимуться по всьому світу

11 Березня 2020
4187
11 Березня 2020
10:52

Богуцький сподівається, що ICTV Ukraine дивитимуться по всьому світу

4187
Сітка нового каналу не дублюватиме наповнення закодованих мовників StarLightMedia.
Богуцький сподівається, що ICTV Ukraine дивитимуться по всьому світу
Богуцький сподівається, що ICTV Ukraine дивитимуться по всьому світу

Із 16 березня розпочинає мовлення новий міжнародний телеканал StarLightMedia – ICTV Ukraine. Про це повідомляє пресслужба групи.

Канал мовитиме у відкритому доступі на супутнику.

«Ми вважаємо запуск такого каналу - прекрасним прикладом партнерства небайдужих людей, бізнесу і влади. Адже почалося все зі звернення Президента до нас, представників медіаіндустрії. У той же час ми давно обговорювали, що наші громадяни за кордоном повинні мати можливість бачити, що відбувається в Україні, і чути рідну мову, де б вони не були. Тому сподіваюся, що наша співпраця з владою призведе до того, що ICTV Ukraine будуть дивитися не тільки в Криму і на тимчасово окупованих наших землях, не тільки українці в Росії, але і у всьому світі», - зазначає Олександр Богуцький, президент StarLightMedia.

Трансляція буде здійснюватися переважно на базі телеканалу ICTV та його інформаційних продуктів і включатиме розважальні продукти Нового каналу та СТБ.

Сітка нового міжнародного каналу не буде дублювати сітку закодованих мовників повністю, а буде включати ті телевізійні продукти, мовлення яких у відкритому доступі буде погоджено з правовласниками контенту.

Нагадаємо, 6 березня ICTV Ukraine проліцензувався в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення. Ліцензію отримала юридична особа каналу ICTV – ТОВ «Міжнародна комерційна телерадіокомпанія».

Чотири найбільші медіагрупи – StarLightMedia, «1+1 медіа», «Медіа Група Україна» та «Інтер медіа груп» – закодували сигнал своїх 22 каналів на супутнику в ніч із 28 на 29 січня.

28 лютого президент Володимир Зеленський із представниками медіагруп домовилися, що до 16 березня кожна з медіагруп запускає некодовану міжнародну версію одного свого каналу. А супутникові платформи Xtra TV та Viasat (належать «Медіа Групі Україна» та «1+1 медіа», відповідно) мають розробити соціальні пакети супутникового телебачення з мінімальною абонплатою для соціально незахищених верств населення.

Група «1+1 медіа» вже має некодовану міжнародну версію – канал «1+1 international», а також залишає некодованим канал УНІАН ТБ. Група «Інтер» має міжнародну версію – канал «Інтер+». «Медіа Група Україна» вважає такою некодованою міжнародною версією свій інформаційний канал «Україна 24». Група StarLightMedia оголосила, що готує до запуску до 16 березня некодований супутниковий міжнародний канал.

Що робити, щоб і надалі дивитись канали українських медіагруп, читайте в матеріалі «Все пропало! Українські канали кодуються на супутнику, що робити?».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4187
Читайте також
06.03.2020 13:08
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
9 357
28.02.2020 13:11
Власта Лазур, Сергій Горбатенко, Михайло Штекель, Євгенія Назарова, «Радіо Свобода»
1 570
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
читач вашої дурні
1478 дн. тому
сподівається, що ICTV Ukraine дивитимуться по всьому світу? який наївний.. та його хіба що діаспора дивитиметься, та й то не вся
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду