Власницею одного з каналів Андрія Верхоляка стала дружина голови Херсонської ОДА (ДОПОВНЕНО)

Власницею одного з каналів Андрія Верхоляка стала дружина голови Херсонської ОДА (ДОПОВНЕНО)

13 Лютого 2020
6315
13 Лютого 2020
17:50

Власницею одного з каналів Андрія Верхоляка стала дружина голови Херсонської ОДА (ДОПОВНЕНО)

6315
Власник групи каналів «Наше медіа» з Чернівців Андрій Верхоляк продав ТОВ «Юкрейніан Фешн Груп», яке володіло ліцензією на телеканал Fashion TV, Ользі Гусєвій – дружині голови Херсонської обласної державної адміністрації Юрія Гусєва.
Власницею одного з каналів Андрія Верхоляка стала дружина голови Херсонської ОДА (ДОПОВНЕНО)
Власницею одного з каналів Андрія Верхоляка стала дружина голови Херсонської ОДА (ДОПОВНЕНО)

Ольга Гусєва стала замість Андрія Верхоляка директоркою та власницею 100% компанії наприкінці грудня 2019 року. 6 лютого відповідні зміни до ліцензії каналу внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення. Телеканал також переїхав з Чернівців до Києва – на вулицю Рибальську, 11.

Ольга Гусєва є співзасновницею та очільницею ГО «Український офіс реформ» (тут співзасновником є її чоловік Юрій Гусєв) і ГО «Театр май буш».

Андрій Верхоляк повідомив «Детектору медіа», що продав юридичну особу з ліцензією на супутникове мовлення телеканалу про моду, але без торгової марки Fashion TV та без угод на дистрибуцію. ТОВ «Юкрейніан Фешн Груп» ще не розпочинало мовлення, зазначив він. За його даними, нові власники планують запустити на базі цієї ліцензії телеканал про моду, але з іншою назвою.

Андрій Верхоляк планує проліцензувати свій телеканал Fashion TV на свою іншу юридичну особу - ТОВ «Фешн ТВ - Україна». Ця компанія раніше називалася ТОВ «Новий шовковий шлях - Україна», вона має ліцензію на супутникове мовлення і планувала запускати телеканал про Китай «+86 NSR». У січні Андрій Верхоляк з Костянтином Лєонтьєвим придбали цю компанію та змінили її назву. Компанія вже подала до Нацради заяву про переоформлення ліцензії у зв'язку зі зміною власників, назви тощо, щоб на базі цієї ліцензії мовив канал Fashion TV.

Ольга Гусєва повідомила «Детектору медіа», що придбала компанію, яка має ліцензію на мовлення каналу f (комбіноване) (логотип – графічне зображення літери F з діамантом) та має ексклюзивні ліцензійні права на використання цієї торгової марки на 10 років. Також компанія ТОВ ТОВ «Юкрейніан Фешн Груп» подала заявку на назву FASHIONTV UA, але доповнення до ліцензії ще не були внесені до ліцензії.

Ольга Гусєва планує розвивати телеканал з тією ж концепцією. «Я створювала цей канал як генеральний продюсер разом з Андрієм. Це канал про модну Україну, модний туризм, ресторани, готелі. Мода для мене – це наповнення, це розвиток. Цей канал буде трендсетером модної країни», – розповіла пані Гусєва.

За словами пані Гусєвої, команда каналу невелика, але створює власний контент. Наприклад, нещодавно канал знімав репортажі на Нью-йоркському тижні моди.

Нагадаємо, 11 липня 2019 року Fashion TV Ukraine проліцензувався в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення. У вересні із супутника Amos розпочалось технічне мовлення. Дистрибуцією каналу почала займатися компанія «Континент ТВ».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6315
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
puchuka
1526 дн. тому
ніхто не помічає, що Голова ХОДА Гусєв, зняв кошти з будівництва та ремонту інших доріг, щоб відбудувати КПВВ “Чонгар” та “Каланчак”. Ну, як відбудувати??? Гроші з ремонту інших доріг зникли, ніби перенаправились на відбудову КПВВ “Чонгар” та КПВВ “Каланчак”. Проте, відбудовою якось випадково зайнялася “Укрзалізниця”, а не ХОДА на чолі з Гусєвим. А кошторис за відбудову цих КПВВ якось дивним чином “Укрзалізниця” засекретила. Тому досі невідомо скільки та відбудова коштувала. Куди ж ділися ті кошти, які Гусєв зняв з ремонтів доріг? Проте, у той самий час за якісь кошти дружина Гусєва купує величезний телеканал.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду