Ольга Сантаровіч стала шефредакторкою видавничої групи «Картель» (ДОПОВНЕНО)

Ольга Сантаровіч стала шефредакторкою видавничої групи «Картель» (ДОПОВНЕНО)

10 Січня 2020
2969
10 Січня 2020
14:45

Ольга Сантаровіч стала шефредакторкою видавничої групи «Картель» (ДОПОВНЕНО)

2969
Ольга Сантаровіч 9 січня стала шефредакторкою видавничої групи «Картель». Вона замінила на посаді Віталія Пировича.
Ольга Сантаровіч стала шефредакторкою видавничої групи «Картель» (ДОПОВНЕНО)
Ольга Сантаровіч стала шефредакторкою видавничої групи «Картель» (ДОПОВНЕНО)

У коментарі «Детектору медіа» Ольга Сантаровіч розповіла, що видавнича група готує низку нових проєктів на інтернет-ресурсах. «Зокрема, працюємо над редизайном сайтів depo.ua та dsnews.ua, запуском нових спецпроєктів та сервісів. Також продовжуємо розвивати відео-напрямок, зокрема, проєкти "Depo.Кухня" та "Київ суворий", плануємо вихід кількох нових відео-продуктів. У новому році будуть і Дискусійні клуби "Ділової столиці", і традиційні івенти журналу "Власть денег"», – сказала вона.

За словами голови правління ВГ «Картель» Ірини Асман, сайт dsnews.ua, окрім традиційних рубрик, матиме нові цікаві для експертної аудиторії сервіси та рубрики, передає Depo.ua.

Пані Сантаровіч додала, що група продовжить випуск друкованих видань, але в оновленому вигляді.

«Уже вийшло перше число журналу "Власть денег" з оновленою версткою. Газета "Ділова столиця" також змінює вигляд, окрім того, тепер вона виходитиме двічі на місяць. Передплата на наші видання триває», – повідомила вона.

Ольга Сантаровіч працювала на посаді заступника головного редактора видання «Деловая столица». Наразі ця посада вакантна. «Ми ведемо переговори із кількома досвідченими редакторами, які б могли її зайняти», – уточнила пані Ольга.

Віталій Пирович повідомив «Детектору медіа», що пішов з посади, бо погодився на пропозицію в сфері PR. Деталі він пообіцяв розповісти згодом.

Ольга Сантаровіч у журналістиці з 2002 року. У 2010-2013 роках вона очолювала відділ «Стиль життя» інтернет-порталу «Коментарі», протягом 2013-2015 років займала посаду заступника головного редактора газети «Сегодня», з листопада 2015 року працювала у виданні «Деловая столица».

ВГ «Картель» – українська медійна група, у яку входять онлайн-газета dsnews.ua, суспільно-політичний сайт depo.ua, портал про країни і подорожах vokrugsveta.ua, друковане видання «Деловая столица», щомісячні журнали «Власть денег» і «Вокруг света».

Нагадаємо, 12 вересня 2016 року на посаду шефредактора видавничої групи «Картель» був призначений Віталій Пирович, який раніше працював на посаді головного редактора порталу Depo.ua.

Фото: Ольга Сантаровіч / Facebook 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2969
Читайте також
08.01.2020 17:48
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
1 650
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду