Хакери зламали сайт Depo.ua

Хакери зламали сайт Depo.ua

28 Серпня 2019
1865

Хакери зламали сайт Depo.ua

1865
Хакери зламали інформаційний онлайн-портал Depo.ua та розмістили на ньому фейкову новину про Збройні сили України.
Хакери зламали сайт Depo.ua
Хакери зламали сайт Depo.ua

Про це повідомляється на сайті порталу.

За даними видання, атака сталася орієнтовно 27 серпня.

На сайті ресурсу з'явилася виставлена на 26 серпня фейкова новина «Українські військовослужбовці – головна проблема Яворівського навчального центру».

«Це стало цілеспрямованою провокацією проти ресурсу, який висвітлює життя української армії», – йдеться в заяві ЗМІ.

Нагадаємо, 28 серпня стало відомо, що невідомі зламали сайт видання НВ та розмістили на ньому фейкову новину із заголовком «Українські військовослужбовці – головна проблема Яворівського навчального центру». У зв’язку з цим редакція видання планує звернутися до правоохоронців.

У ЗСУ назвали «вкидом і провокацією» блог американського підполковника Роберта Трейсі, де була розміщена критика на адресу українських солдатів. Англомовний блог із заголовком «Українські солдати – найслабше місце Яворівського навчального центру» був опублікований 23 серпня. У ньому підполковник Роберт Трейсі нібито звинувачує українських солдатів у незнанні англійської мови, ледарстві, у жадібності, у тотальному пияцтві, слабкому рівні освіти та у тому, що вони нібито є корумпованими.

Фото: Depo.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1865
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду