Журналіст «1+1» став помічником депутата від «Слуги народу»

Журналіст «1+1» став помічником депутата від «Слуги народу»

12 Листопада 2019
4058
12 Листопада 2019
16:40

Журналіст «1+1» став помічником депутата від «Слуги народу»

4058
Журналіст програми «Секретні матеріали» на телеканалі «1+1» Володимир Тимофійчук став помічником-консультантом народного депутата від фракції «Слуга народу» Олександра Куницького.
Журналіст «1+1» став помічником депутата від «Слуги народу»
Журналіст «1+1» став помічником депутата від «Слуги народу»

Володимир Тимофійчук на своїй сторінці в Facebook 12 листопада повідомив, що починає працювати у Верховній Раді України.

За даними на сайті «Посіпаки», Володимир Тимофійчук працює помічником Олександра Куницького на громадських засадах.

Нагадаємо, 11 липня Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидатом у народні депутати від партії «Слуга народу» Олександра Куницького. У комісії розповіли, що до них надійшла скарга від іншого кандидата в депутати в окрузі Куницького №169 Олега Петріченка, у якій той просив скасувати реєстрацію конкурента, оскільки він припинив громадянство України.

ЦВК перевірила і встановила, що протягом останніх 5 років Куницький виїжджав за межі України на період, що перевищував дозволені законом 90 календарних днів, а саме на 264 дні (з 15 березня 2015 року до 5 грудня 2015 року). Сам кандидат заявив, що їздив у відрядження, але, кажуть у комісії, відповідних доказів не надав. Зокрема, стверджував  кандидат, у відрядженнях він виконував редакційні завдання «1+1 продакшн».

19 липня Касаційний адміністративний суд у складі Верховного суду залишив в силі рішення Шостого апеляційного адміністративного суду, який скасував постанову ЦВК про зняття з виборів Олександра Куницького.

Фото: Володимир Тимофійчук / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4058
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду