«Слуг народу» навчатимуть цифровій грамотності через скандал із листуванням

«Слуг народу» навчатимуть цифровій грамотності через скандал із листуванням

23 Листопада 2019
4124
23 Листопада 2019
11:50

«Слуг народу» навчатимуть цифровій грамотності через скандал із листуванням

4124
У січні 2020 року партія «Слуга народу» планує повторну «школу депутата» для членів політсили у Верховній Раді.
«Слуг народу» навчатимуть цифровій грамотності через скандал із листуванням
«Слуг народу» навчатимуть цифровій грамотності через скандал із листуванням

Про це голова партії Олександр Корнієнко сказав в інтерв'ю «Радіо НВ».

Він зазначив, що один із тренінгів буде присвячений цифровій грамотності на тлі скандалу з листуванням нардепів від «Слуги народу» з пранкером Джокером.

«У нас вже є кілька партнерів, які готові, коли трошки стихне цей наш весь процес, у нас є ідея зробити "Трускавець-2" десь між сесіями — можливо, в кінці січня. І ми обов’язково туди включимо цей пункт [цифрової грамотності] і пункт про декларування», - повідомив Олександр Корнієнко.

Як відомо, у липні 2019 року партія «Слуга народу» провела однотижневу «школу депутата» для своїх представників, обраних до Верховної Ради, за основу якої було взято Гарвардський курс викладання для дорослих. Згідно з нещодавно опублікованим звітом партії «Слуга народу», курси обійшлися їй у 11,2 млн грн.

Нагадаємо, Олександр Корнієнко також підтвердив, що багато інформації із внутрішньої переписки депутатів «Слуги народу», яку оприлюднили в Telegram, відповідає дійсності, але «акценти часто змінені».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4124
Читайте також
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
new
1587 дн. тому
Обстановка в Верховной Раде показывает всю глубину идиотизма сложившиейся системы управления государством. За счёт денежных вливаний можно распиарить даже бродячий цирк с животными, и назначить их депутатами и министрами. Для получения высоких должностей не нужно обладать никакими знаниями и опытом. Нужно только желание больших дядек с соответствующими деньгами. Это уже не просто НЕпрофессионализм, это профанация управления как такового. Собрали толпу из совершенно случайных людей, от которых было бы наивно ожидать чего-то другого кроме игр со смартфонами, в стиле скучающих школьников. Большинство населения Украины этих господ и этих «слуг» вовсе НЕ ВЫБИРАЛО. Эти новоизбранные «депутаты» представляют меньшинство населения! Явка на последних выборах поставила антирекорд, оказавшись самой низкой за всю историю независимой Украины. И это первый в истории независимой Украины парламент, избранный МЕНЬШИНСТВОМ (49,8%). Игры в летние «досрочные выборы» были манипуляцией, призванной не допустить возможности осознанного, информированного выбора. Народу не дали времени и возможности понять, что собой представляют новые партии, наспех сколоченные специально под выборы. Эти партии на момент выборов ещё никак себя не проявили и по сути были «котами в мешке». Выборы прошли в разгар лета, во время сезона отпусков, люди разъехались - кто на море, кто на дачи. В спешке выбрали сами не поняли что. Так что под большим вопросом легитимность этого парламента, собранного и слепленого впопыхах «из того что было». Теперь наблюдаем это непрофессиональное, бестолковое сборище. Нет смысла собирать такую огромную и бесполезную толпу «кнопкодавов». Надо законодательно сократить количество депутатов Верховной Рады до 230-250 человек (это в среднем по 10 депутатов на каждую область, а больше их и не нужно). Провести новые выборы, по новому законодательству. В дальнейшем проводить выборы раз в 3 года, одновременно президентские и парламентские. Обычно уже за 1-2 года видно, что представляет собой президент или депутат, незачем ждать 5 лет (можно было бы и раз в 2 года, но тогда получим непрерывную избирательную кампанию, дестабилизирующую государство). Всех кандидатов в депутаты заставить сдавать простенький экзамен на пригодность к законотворческой работе (основы права, знание Конституции Украины и владение государственным языком). И только после этого допускать к выборам. А иначе выбираем всех подряд списком — и пригодных, и явно непригодных. Петиция за новые выборы: https://petition.president.gov.ua/petition/74604
Перець
1587 дн. тому
Чи не запізно навчати цифрової грамотності це стадо психопатів, копрофілів, брехунів, хабарників, насильників, моральних збоченців? Хто-зна - який скандал вони викотять завтра в інформаційний простір? Дна вже немає. Моральних бар'єрів теж немає. Суцільний квартал нон-стоп і соло на роялі. Люди, кого ви вибрали? Ви що - самогубці і вам подобається здихати весело? Я так не хочу!
Слава
1587 дн. тому
А до чого тут цифрова грамотність? Вони дуже грамотні, якщо знають як користуватися мережами для замовлень проституток, або як передавати смс. Їм треба тренинг щодо совісті, порядності та безпеки користування інтернетом. Наприклад, навіть дитину-підлітка я навчив не спілкуватися із невідомими людьми у мережах, не розміщувати свої фото, тим більше інтимні, не чухатися за інтимні місця при людях. Тим часом цілі політики цього не розуміють? Тоді вони ніякі не політики, а недорозвинуті кретини. Їх краще не на тренинг відправити, а звільнити й розвезти по психіатричних лікарнях, бо на всіх однієї не вистачить.
Іван
1587 дн. тому
Знову навчатимуть за рахунок платників податків та недовиплачених субсидій! Задовбав цк Зе і його слуги!!!
Вася
1587 дн. тому
Зачем эти сложности? Ведь кто-то обещал, будучи кандидатом в президенты, сократить число депутатов Верховной Рады. Так может пора это сделать? Тогда может наскребем по сусекам 100 человек с мозгами и нормальной психикой? Вот, как то так.
Вася
1587 дн. тому
Зачем эти сложности? Ведь кто-то обещал, будучи кандидатом в президенты, сократить число депутатов Верховной Рады. Так может пора это сделать? Тогда может наскребем по сусекам 100 человек с мозгами и нормальной психикой? Вот, как то так.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду