detector.media
12.11.2019 16:40
Журналіст «1+1» став помічником депутата від «Слуги народу»
Журналіст «1+1» став помічником депутата від «Слуги народу»
Журналіст програми «Секретні матеріали» на телеканалі «1+1» Володимир Тимофійчук став помічником-консультантом народного депутата від фракції «Слуга народу» Олександра Куницького.

Володимир Тимофійчук на своїй сторінці в Facebook 12 листопада повідомив, що починає працювати у Верховній Раді України.

За даними на сайті «Посіпаки», Володимир Тимофійчук працює помічником Олександра Куницького на громадських засадах.

Нагадаємо, 11 липня Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидатом у народні депутати від партії «Слуга народу» Олександра Куницького. У комісії розповіли, що до них надійшла скарга від іншого кандидата в депутати в окрузі Куницького №169 Олега Петріченка, у якій той просив скасувати реєстрацію конкурента, оскільки він припинив громадянство України.

ЦВК перевірила і встановила, що протягом останніх 5 років Куницький виїжджав за межі України на період, що перевищував дозволені законом 90 календарних днів, а саме на 264 дні (з 15 березня 2015 року до 5 грудня 2015 року). Сам кандидат заявив, що їздив у відрядження, але, кажуть у комісії, відповідних доказів не надав. Зокрема, стверджував  кандидат, у відрядженнях він виконував редакційні завдання «1+1 продакшн».

19 липня Касаційний адміністративний суд у складі Верховного суду залишив в силі рішення Шостого апеляційного адміністративного суду, який скасував постанову ЦВК про зняття з виборів Олександра Куницького.

Фото: Володимир Тимофійчук / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY