Заступницею Андрія Богдана стала колишня журналістка

Заступницею Андрія Богдана стала колишня журналістка

4 Вересня 2019
3666
4 Вересня 2019
18:20

Заступницею Андрія Богдана стала колишня журналістка

3666
Президент України Володимир Зеленський призначив заступницею керівника Офісу президента Андрія Богдана – Анну Коваленко, колишню журналістка «Радіо Ера», Ukrlife TV та «Цензор.нет».
Заступницею Андрія Богдана стала колишня журналістка
Заступницею Андрія Богдана стала колишня журналістка

Про це йдеться в указі від 4 вересня.

«Призначити Коваленко Анну Миколаївну на посаду заступника керівника Офісу президента України», – йдеться в документі.

Анна Коваленко наразі є народним депутатом від «Слуги народу» (№35 у списку).

Анна Коваленко – у минулому журналістка «Радіо Ера», Ukrlife TV, «Цензор.нет», заступниця директора зі зв’язків з громадськістю видавничого дому «Антиквар».

Згідно з інформацією на сайті партії «Слуга народу», вона народилася 5 травня 1991 року в м. Буча Київської області. Здобула ступінь магістра театрознавства у Київському національному університеті театру, кіно і телебачення ім. І. Карпенка-Карого. Прослухала курс «Військове командування та гуманітарне право» Женевського центру політики безпеки (GСSР) в Женеві, Швейцарія. Наразі – аспірант Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Публічне управління». Дисертаційне дослідження «Демократичний цивільний контроль над розвідкою і контррозвідкою в Україні».

Анна Коваленко була радницею міністра інформаційної політики України, членкинею комітету, відповідального за відновлення теле- та радіомовлення на територіях проведення АТО. Керувала проєктом «Стратегічне лідерство: система безпеки та оборони України» у Києво-Могилянській бізнес-школі (KMBS). Працювала експерткою Інституту Джорджа Кеннана, Wilson Center, (м. Вашингтон, округ Колумбія, США).

Також вона була радницею голови Державної служби спеціального зв`язку та захисту інформації України. Консультанткою парламентського Комітету з питань оборони та безпеки України. Членкинею клубу дипломатичного представництва офісу зв'язку НАТО в Україні «Жінки на чолі реформ». Під час Революції Гідності – командирка 39-ї сотні Самооборони Майдану. Також була радницею трьох міністрів оборони.

Нагадаємо, партія «Слуга народу» на позачергових парламентських виборах отримула монобільшість у Верховній Раді. За списками політсила отримала 124 місця, які обійматиме, зокрема, низка медійників. Серед яких Анна Коваленко.

21 травня Президент України Володимир Зеленський призначив головою своєї Адміністрації Андрія Богдана. Згодом Володимир Зеленський змінив назву структури з Адміністрації на Офіс.

Також 21 травня президент призначив низку помічників та заступників, а саме: бізнес-партнер Волоидмира Зеленського по групі компаній «Квартал» Сергій Шефір став першим помічником президента; продюсер Кирило Тимошенко, який зробив промо кампанії Зеленського, а також сценарист «Слуги народу» Юрій Костюк призначені заступниками глави адміністрації президента; юрист та продюсер Андрій Єрмак, який є також засновником Garnet International Media Group, призначений помічником президента; куратор діджитал-кампанії Зеленського Михайло Федорів став позаштатним радником голови держави; ексзаступник міністра юстиції Руслан Рябошапка, став заступником глави Адміністрації ПрезидентаУкраїни; Сергій Трофімоввиконавчий продюсер «Студії Квартал-95» і був куратором кінематографічного напрямку розвитку студії. За указом президента призначений заступником глави Адміністрації Президента України.

29 серпня Руслан Рябошапка зайняв пост генпрокурора, Олексій Гончарук став прем'єр-міністром України, а Михайло Федоров став віцепрем’єрміністром – міністром цифрової трансформації.

Фото: Анна Коваленко / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3666
Читайте також
23.09.2019 11:30
Борис Бахтєєв
для «Детектора медіа»
2 713
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду