Світлана Заліщук стала штатним радником прем'єр-міністра

Світлана Заліщук стала штатним радником прем'єр-міністра

9 Листопада 2019
9508
9 Листопада 2019
14:13

Світлана Заліщук стала штатним радником прем'єр-міністра

9508
Колишня журналістка, ексдепутатка Верховної Ради України Світлана Залищук повідомила, що з 8 листопада почала працювати в Кабінеті міністрів України.
Світлана Заліщук стала штатним радником прем'єр-міністра
Світлана Заліщук стала штатним радником прем'єр-міністра

Про це вона написала 9 листопада у Facebook.

«Новий етап. З учорашнього дня офіційно працюю штатним радником Прем’єр-міністра України з питань зовнішньої політики. З Олексієм Гончаруком ми товаришували з домайданних часів. Останні три тижні ми встигли попрацювати разом і провести з десяток міжнародних двосторонок», - йдеться в дописі Світлани Заліщук.

Вона зазначила, що в команді прем'єра відповідатиме за підготовку його міжнародних зустрічей та міжнародних візитів у координації з МЗС та віце-прем'єром Дмитром Кулебою.

«Моїми головними kpi будуть успішні контакти голови Уряду зі своїми візаві, міжнародними фінансовими інституціями та дипломатами, створення позитивних передумов для розвитку міжнародної співпраці України, допомога в привабленні інвестицій, сприяння ефективнішому економічному співробітництву між державами. Окремо виділю боротьбу за наше європейське майбутнє та енергетичну безпеку», - зазначила пані Світлана.

Нагадаємо, у 2014 році вона стала народною депутаткою за списком партії «Блок Петра Порошенка».

На позачергових парламентських виборах у 2019 році Світлана Заліщук висувалася по 199 округу у Черкаській області, але програла і не потрапила до Верховної Ради.

Фото: facebook.com/svitlana.zalishchuk

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9508
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду