Прямий канал переоформив ліцензію через зміну керівника

Прямий канал переоформив ліцензію через зміну керівника

30 Жовтня 2019
8027
30 Жовтня 2019
13:26

Прямий канал переоформив ліцензію через зміну керівника

8027
Ним став колишній керівник видавництва «Мега Прес» Володимир Сташевський.
Прямий канал переоформив ліцензію через зміну керівника
Прямий канал переоформив ліцензію через зміну керівника

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила  ліцензію Прямого каналу через зміну керівника. Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 30 жовтня.

Замість Євгенії Захарової директором каналу став Володимир Сташевський.

Пан Сташевський є керівником ТОВ «Телерадіокомпанія «Одеса 1», яке належить ТОВ «Телеканала «Прямий». А до червня 2019 року він був директором видавництва «Мега Прес».

Раніше Світлана Орловська виконувала обов’язки і генпродюсера, і гендиректора Прямого каналу.

Нагадаємо, 3 червня з Прямого каналу звільнився генеральний продюсер Олексій Семенов. 14 червня стало відомо, що він очолив новостворений медіахолдинг «Новини» соратника Віктора Медведчука – Тараса Козака, до якого увійшли телеканали «112 Україна», NewsOne і ZIK.

18 червня власник Прямого каналу Володимир Макеєнко спростував інформацію про можливий продаж телеканалу соратнику Віктора Медведчука – Тарасу Козаку.

24 червня відбулися збори колективу Прямого каналу з власником Володимиром Макеєнком, на яких були присутні п'ятий президент України Петро Порошенко та народна депутатка Вікторія Сюмар. Під час зустрічі пан Макеєнко представив колективу телеведучу Світлану Орловську в якості нової очільниці Прямого каналу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8027
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду