detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
09.09.2019 16:29
Із вересня проєкт Karabas Live працює без редакції та головреда
Із вересня проєкт Karabas Live працює без редакції та головреда
Ігор Панасов пішов з посади головного редактора онлайн-видання про сучасну музику Karabas Live, з вересня 2019 року проєкт працює без редакції.

Про це 9 вересня Ігор Панасов повідомив у коментарі «Детектору медіа».

«З вересня проект Karabas Live працює без редакції. Я буду на фрілансі співпрацювати як автор та редагувати тексти двох позаштатних авторів. Брати замість мене когось іншого інвестор не планує», – сказав він.

Пан Панасов розповів, що тепер у проєкту немає штатних журналістів, водночас деякі технічні функції на себе взяли працівники квиткового оператора Karabas.com.

«Я продовжу співпрацю з Karabas Live, там регулярно виходитимуть мої колонки, зрідка – інтерв'ю та репортажі. Karabas Live теж перетворився – тепер це ресурс, який сконцентрований не так на кількості публікацій, а на якості. Майданчик для трансляції ключових смислів і відстеження трендів, а не для новин про релізах, плейлистів і збірок», – повідомив він на своїй сторінці в Facebook.

Крім того, Ігор Панасов зазначив, що з 9 вересня працює директором з розвитку музичної премії YUNA: «Мої завдання – участь у реформуванні бази експертів, вдосконалення концепту премії, перетворення її в цілий працюючий проєкт. Якщо коротко – посилення позитивного впливу YUNA на музичний процес в Україні».

Нагадаємо, онлайн-журнал Karabas Live працює з листопада 2016 року. Інвестором проєкту є квитковий оператор Karabas.com.

У червні 2018 року українські онлайн-проєкти про сучасну музику Karabas Live та LiRoom оголосили про об'єднання редакцій. Тоді головним редактором Karabas Live залишився Ігор Панасов. Його заступником став головний редактор LiRoom Олексій Бондаренко, випусковим редактором – Катерина Ятель. Фінансування проєктів забезпечував засновник компанії Karabas.com Максим Плахтій.

12 вересня 2018 року стало відомо, що онлайн-журнал Karabas Live почав писати про креативні індустрії, інновації та міське життя.

Фото: Ігор Панасов / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY