Karabas Live змінив формат і розширив тематику

Karabas Live змінив формат і розширив тематику

12 Вересня 2018
1764
12 Вересня 2018
13:14

Karabas Live змінив формат і розширив тематику

1764
Онлайн-журнал Karabas Live тепер писатиме про креативні індустрії, інновації та міське життя.
Karabas Live змінив формат і розширив тематику
Karabas Live змінив формат і розширив тематику

Про це повідомляє редакція у своєму прес-релізі.

Такі зміни пов’язані зі збільшенням команди проекту внаслідок об’єднання Karabas Live і LiRoom, яке відбулося в червні цього року.

«Із новими людьми редакція готова вирішувати більш амбітні завдання, ніж раніше», – йдеться в прес-релізі.

Ключовою темою видання залишиться музика. Крім розділу Music, з’являться ще чотири: Show (кіно, серіали, спортивні івенти, виставки, вистави тощо), Daily (місто, їжа, подорожі, стосунки, здоровий спосіб життя, освіта), Tech (інновації, медіа, технології, інтернет), Today (інформація про актуальні події, пов'язані з тематикою всіх розділів).

«Нам давно було тісно в рамках музичного журналу. У світі, який стрімко перетворюється в глобальну мережу, де все пов'язано з усім, складно всидіти в окремій кімнаті. Пульс часу відчувається точніше, коли ти не обмежений у рухах», - пояснив зміни головний редактор видання Ігор Панасов.

«Нам вдалося зібрати сильну і різнопланову редакцію. Є бажання рости як в якості, так і в кількості аудиторії, яка нас читає. Всі сфери, про які ми будемо писати, від музики і до інновацій, зараз нерозривно пов'язані між собою. Так що ми міняємо не тільки тематику видання, а й зовнішній вигляд», - прокоментував заступник головного редактора і керівник розділу Tech Олексій Бондаренко.

Нагадаємо, онлайн-журнал Karabas Live працює з листопада 2016 року. Інвестором проекту є квитковий оператор Karabas.com.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1764
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду