detector.media
02.09.2019 17:56
«Ланет» додав Setanta Sports у свої пакети
«Ланет» додав Setanta Sports у свої  пакети
Провайдер «Ланет» розпочав трансляцію ірландського спортивного телеканалу Setanta Sports.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

У кабельній мережі телеканал доступний у Києві, а в сервісі онлайн-телебачення Ланет.TV(IPTV та OTT)  — у всіх регіонах України.

Абоненти кабельного телебачення зможуть дивитися телеканал в аналоговій та цифровій якості у ТВ-пакетах «Baza+» та «Prime+». А користувачам онлайн-телебачення мовник буде доступний у ТВ-пакеті «/Baza», у HD-якості — у пакеті «/Prime» та міні-пакеті «/BazaHD».

Також у IPTV/OTT-сервісі додано декілька каналів: наприклад, «Белсат ТВ», а також «ланетівські» канали - трансляції з ключових розв'язок Києва та канал з медитативними роликами і т.п.

Нагадаємо, наприкінці серпня ірландський спортивний телеканал Setanta Sports увійшов у пакети провайдера «Воля».

Міжнародний спортивний канал Setanta Sports оголосив про вихід на український ринок і плани розпочати мовлення 1 серпня. Канал отримав ексклюзивні права на показ Англійської прем'єр-ліги в Україні протягом трьох сезонів. Також він транслюватиме Кубок Англії, Шотландську прем'єр-лігу, Чемпіонат Англійської футбольної ліги, Кубок Англійської футбольної ліги, UFC, НХЛ, «Формулу-1» та НБА. Детально про плани Setanta Sports на українському ринку читайте в інтерв’ю Марії Лисенко «Детектору медіа».

1 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення включила ірландський спортивний телеканал Setanta Sports до переліку іноземних каналів, які дозволяються для ретрансляції на території України.

2 серпня дистрибутор Setanta Sports - StarLightMedia - поінформував, що Setanta Sports включили у свої пакети дев’ять провайдерів та ОТТ-сервісів.

Ще під час підготовки до виходу Setanta Sports на український ринок представник «Медіа Групи Україна» говорив, що можлива поява на українському ринку нового конкурента не вплине на роботу футбольних телеканалів «Футбол 1» і «Футбол 2».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY