До команди StarLightMedia приєднався новий арт-директор

До команди StarLightMedia приєднався новий арт-директор

19 Серпня 2019
2596
19 Серпня 2019
16:40

До команди StarLightMedia приєднався новий арт-директор

2596
Вадим Ревін приєднався до команди арт-директорів креативного підрозділу Design Bureau, який входить у структуру медіагрупи StarLightMedia.
До команди StarLightMedia приєднався новий арт-директор
До команди StarLightMedia приєднався новий арт-директор

Про це 19 серпня повідомляє пресслужба медіагрупи.

«Для мене важливо налагодити комунікацію в команді, щоб з'явилися можливості для сміливих рішень. Про конкретні надзавдання говорити рано, але я впевнений, що команда однодумців-професіоналів стане рушійною силою для створення нових цікавих проектів», — зазначив Вадим Ревін.

Він має дев’ятирічний досвід роботи з графічним та кінодизайном, анімацією, є переможцем численних нагород за найкращий motion-дизайн, таких як: Ukrainian Design Awards 2018, The Very Best of, BassAwards, отримав бронзу на Kakadu Awards 2018 та багато іншого.

Раніше Вадим Ревін керував VFX-департаментом у Snap Inc. Ukraine, працював арт-директором, motion-дизайнером на фрілансі, у компанії Postmodern працював над відкриваючими титрами до фільму «Незламна» (Битва за Севастополь), був членом команди креативної digital-агенції VGNC, де займався такими проектами, як Mingdau, Clashot, Garcia Jeans та Petcube. Отримав професійні знання у київській школі дизайну «MasterSchool» за напрямом графічний дизайн, у московській «RealTime School» вивчав анімацію і візуальні ефекти.   

Design Bureau входить в структуру дивізіону «Мовлення» медіагрупи StarLightMedia і об’єднує усі дизайн-відділи каналів. Спеціалізація дизайн-бюро — ТВ-брендінг, упаковка ТВ-проектів, сценографіка, оформлення кіно- і серіалів, brand content, постпродакшн і VR/AR технології для медіа.

Нагадаємо, у медіагрупі StarLightMedia з 1 червня з'явитвся новий креативний підрозділ – дизайн-бюро (Design Bureau). Його очолив колишній арт-директор «1+1 медіа» Олексій Рєпік.

Фото: StarLightMedia

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2596
Читайте також
29.07.2019 12:13
Зоя Хилык
для «Детектора медіа»
5 125
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду