Ірина Рубіс стала радником гендиректора StarLightMedia

Ірина Рубіс стала радником гендиректора StarLightMedia

21 Березня 2019
2909
21 Березня 2019
16:15

Ірина Рубіс стала радником гендиректора StarLightMedia

2909
Колишня співвласниця і керівниця видавництва Ekonomika+ Ірина Рубіс з 11 березня стала радницею генерального директора холдингу StarLightMedia Михайла Царьова.
Ірина Рубіс стала радником гендиректора StarLightMedia
Ірина Рубіс стала радником гендиректора StarLightMedia

Про це повідомляє MMR.

На цій посаді вона займатиметься впровадженням концепції стійкого розвитку, репутаційного та інноваційного менеджменту, партнерства спільних цінностей.

Нагадаємо, Ірина Рубіс з кінця 2009 року працювала головною редакторкою видання MMR, з кінця 2011 року очолила видавництво «Економіка», куди входять видання «Дело», MMR та WoMo. До 2014 року основним власником «Економіки» була холдингова компанія Віктора Пінчука EastOne, виконавчим директором якої був Михайло Царьов. У 2014 році EastOne вийшла із цього недійного бізнесу, продавши видавництво Ірині Рубіс. У лютому 2019 року Ірина Рубіс продала видавництво «Ekonomika+» дніпровському бізнесмену Костянтину Паршину.

Видавництво «Ekonomika+» очолив Ілля Чудновський, який раніше працював гендиректором видавничого будинку «Капитал», який пов’язували із Сергієм Арбузовим. З видання Delo.ua звільнилася значна частина співробітників через «різні погляди» на розвиток із новими власниками. В «Ekonomika+» було призначено нового шеф-редактора та головного редактора Delo.ua.

Фото: Platfor.ma

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2909
Читайте також
11.02.2019 17:30
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
14 592
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду