StarLightMedia створить дизайн-бюро, яке очолить Олексій Рєпік

StarLightMedia створить дизайн-бюро, яке очолить Олексій Рєпік

16 Травня 2019
2023
16 Травня 2019
12:51

StarLightMedia створить дизайн-бюро, яке очолить Олексій Рєпік

2023
У медіагрупі StarLightMedia з 1 червня з'явиться новий креативний підрозділ – дизайн-бюро. Його очолить колишній арт-директор «1+1 медіа» Олексій Рєпік.
StarLightMedia створить дизайн-бюро, яке очолить Олексій Рєпік
StarLightMedia створить дизайн-бюро, яке очолить Олексій Рєпік

Про це повідомляє прес-служба медіагрупи.

«Об'єднане дизайн бюро було створено як платформа, що дозволяє генерувати не тільки багато якісних креативних рішень, а й впровадити в індустріальні стандарти нові сучасні технології в різних напрямках motion design. Приєднання до нашої команди Олексія дуже цінно для нас. І це тільки початок великого креативного посилення StarLightMedia», – розповіла директорка по маркетингу StarLightMedia Олена Мартинова.

Новостворений підрозділ увійде в структуру дивізіону «Мовлення» і об'єднає в собі дизайн-відділи каналів. Зазначається, що спеціалізуватися дизайн-бюро буде на ТВ-брендінгу, упаковці ТВ-проектів і сценографіке, оформлення кіно- і серіалів, branded content, постпродакшн (спецефекти) і VR / AR технологіях для медіа.

Усі арт-директори телеканалів – Дмитро Литвиненко (СТБ), Олександр Антонов (Новий канал), Сергій Черних (ICTV) – увійшли в команду об'єднаного бюро.

Очолить проект Олексій Рєпік. Він очолював арт-департамент «1+1 медіа» з січня по травень 2019 року. До цього понад чотири роки був арт-директором компанії «Студія 1+1», раніше – арт-директором проектів на телеканалі «Інтер» і в компанії Signal Red (Film.ua Group).

Нагадаємо, журналістка, телепродюсерка та фахівчиня з комунікацій Тетяна Пушнова стала директоркою з репутації в медіагрупі StarLightMedia.

Фото: прес-служба StarLightMedia

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2023
Читайте також
17.05.2019 17:35
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
5 488
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду