Телеканал СТБ залишила виконавча продюсерка «Вікна-новини» Ольга Кисла

Телеканал СТБ залишила виконавча продюсерка «Вікна-новини» Ольга Кисла

23 Травня 2019
4243

Телеканал СТБ залишила виконавча продюсерка «Вікна-новини» Ольга Кисла

4243
Телеканал СТБ залишила виконавча продюсерка інформаційної програми «Вікна-новини» Ольга Кисла. Її скоротили в рамках проекту «Трансформація» у групі StarLightMedia.
Телеканал СТБ залишила виконавча продюсерка «Вікна-новини» Ольга Кисла
Телеканал СТБ залишила виконавча продюсерка «Вікна-новини» Ольга Кисла

Про це вона повідомила в коментарі «Детектору медіа».

«Мене скоротили офіційно. Так, як належить. Тут вони всіх правил дотрималися», – заявила Ольга Кисла.

За її словами, після початку трансформації стало зрозуміло, що посади виконавчий продюсер не буде, бо на ICTV їх немає (там просто продюсери).  

«Моя посада мала би просто трансформуватися. Ми ж уніфікували все, щоб так як на ICTV, так і на СТБ», – розповіла вона.

Водночас пані Кисла зазначила, що після трансформації були прийняті всі правила, які до цього були на каналі ICTV.

Вона також додала, що пропозиції нової роботи поки не поступали, вона зараз у пошуку.

Крім того, Ольга Кисла сказала, що її просили звільнитися за згодою сторін ще в березні, однак вона відмовилася. На її думку, рішення про її скорочення – це ініціатива головного редактора «Вікна-Новини» Володимира Павлюка.

Пан Павлюк у коментарі «Детектору медіа» сказав, що єдиною причиною звільнення Ольги Кислої була трансформація.

«Трансформація і є основною причиною. Об’єднання в дивізіон ставило перед собою, одним з головних, оптимізацію всіх процесів. І, на жаль, без скорочень не обійшлося. Це стосувалося не лише Ольги Кислої, це стосувалося багатьох людей», – зазначив він.

Він зазначив, що у нього немає остаточних даних по скороченнях. Водночас він наголосив, що в цьому питанні не дотримувалися «якогось балансу чи пропорцій». Пані Кисла, своєю чергою, заявила, що з СТБ звільнили близько 60 осіб з 140, а з ICTV – десь одну.

«Детектор медіа» звернувся до телеканалу СТБ для уточнення інформації про кількість скорочених осіб у рамках проекту «Трансформація» у групі StarLightMedia.

Нагадаємо, 8 травня повідомлялося, що новини на СТБ не виходять уже другий тиждень. Перерва була пов’язана з переїздом на нову локацію, а саме: на Паньківську, де відтепер, згідно з планом трансформації групи, розташовано весь дивізіон «Новини». Ведучими залишаться Тетяна Висоцька та Ольга Кучер.

На телеканалі СТБ 20 травня в ефір після тритижневої перерви повертаються «Вікна-новини». Інформаційно-аналітична програма перша серед прямоефірних програм загальнонаціональних телеканалів виходитиме у віртуальних декораціях.

Фото: Ольга Кисла

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4243
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду