Головна редакторка «BBC News Україна» звільняється з посади

Головна редакторка «BBC News Україна» звільняється з посади

31 Липня 2019
3603

Головна редакторка «BBC News Україна» звільняється з посади

3603
Ніна Кур'ята, головна редакторка «BBC News Україна», повідомила, що звільняється з посади після 8 років роботи.
Головна редакторка «BBC News Україна» звільняється з посади
Головна редакторка «BBC News Україна» звільняється з посади

Про це вона написала у Facebook.

«Це були славні 8 років. Повний перезапуск сайту після закриття радіо і ще кілька редизайнів. Запуск телевізійної програми, яка щодня виходить на "Громадському". Разом з BBC News Україна ми пережили і висвітлили кілька виборів, Євромайдан, 5 років збройного конфлікту, я вже мовчу про всілякі різні футбольні чемпіонати і "Євробачення". Ми надаємо перевагу якості перед швидкістю та кількістю, і це принесло свої плоди у вигляді репутації та поваги до нашого сайту та програми», - написала вона.

Пані Ніна додала, що завжди буде «пишатися тим, що 8 років була причетна до BBC News Україна і загалом до ВВС».

«Такий досвід випадає не кожному, він для мене дуже цінний, і я його ніколи не забуду. Мені пора рухатися далі і розвивати в те, що мені було б цікаво на даний момент. Сподіваюся, це правильне рішення», - йдеться в її повідомленні.

У коментарях під дописом Ніна Кур'ята зазначила, що планує поїхати у відпустку, а потім подивитися, «які можливості відкриються», тому «нове місце роботи невідоме навіть їй самій». Проте вона натякнула, що її амбіції можуть лежати в площині творчості, а не управління.

Як відомо, Ніна Кур'ята також є поетесою, випустила декілька збірок віршів: у 2003 році вийшла «Вуличка гравію», у 2004 – «Сіль і світло», у 2018 – «Я буду дивитися, як ти пишеш». Крім того, в альманасі «Четвер» публікувалися її вірші. Також пані Ніна отримала літературну премію «Гранослов».

Раніше повідомлялось, що Катерина Венжик офіційно обійняла посаду директорки зі спецпроєктів інтернет-видання Liga.net.

Фото: Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3603
Читайте також
20.01.2020 13:58
«Детектор медіа»
2 282
31.07.2019 17:05
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
3 543
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду