detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
31.07.2019 17:05
Катерина Венжик повернулася в Liga.net
Катерина Венжик повернулася в Liga.net
З 31 липня Катерина Венжик офіційно обійняла посаду директорки зі спецпроєктів інтернет-видання Liga.net.

Про це вона повідомила в коментарі «Детектору медіа».

Катерина Венжик уточнила, що може помилитися в точній назві посади: «Можу помилитися в офіційній назві посади в штатному розкладі, але, я думаю, що це буде максимально коректно». Вона зауважила, що це нова посада у виданні.

«Мабуть, основне, чим я буду займатися – це нативними проєктами. У моїй компетенції навіть не стільки редакційні, скільки спецпроєкти, які включають нативну рекламу. Це одна з тих ніш, які тільки починають заповнюватися українськими медіа. Міжнародний досвід нам показує, що це одна з найперспективніших ніш. З точки зору – як робити якісний контент і отримувати при цьому гроші. Бо класична рекламна модель в інтернеті не працює, як в Україні, так і в світі. Не можливо заробляти гроші продаючи просто місця під банери. Тому медіа, які не живуть на олігархічні гроші, намагаються заробляти. І нативна реклама – це спосіб робити це цивілізовано, прозоро, зрозуміло, з вигодами для всіх сторін», – розповіла пані Венжик.

Нагадаємо, 1 січня 2017 року пані Катерина Венжик залишила посаду головного редактора інтернет-видання Delo.ua. Вона стала експертом з комунікацій проектного офісу реформи фінсектора при НБУ.

Катерина Венжик працювала журналісткою у виданні «Деловая столица», редактором «Лиги», головним редактором «Контракти.UA», прес-секретарем в компанії «OTP Bank. Україна», шеф-редактором «Дело

Фото: Катерина Венжик / Facebook 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY