Viasat розширила лінійку тюнерів для закодованого сигналу на супутнику

29 Березня 2019
2124
29 Березня 2019
16:00

Viasat розширила лінійку тюнерів для закодованого сигналу на супутнику

2124
Супутникова платформа Viasat розширює лінійку сеттопбоксів для закодованого сигналу на супутнику.
Viasat  розширила лінійку тюнерів для закодованого сигналу на супутнику

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Таким чином компанія готується до кодування супутникового сигналу медіагрупами, яке заплановане на кінець року.

Viasat вибрав додаткового постачальника обладнання – компанію Shenzhen Newglee Technology Co., Ltd. Компанії домовилися про поставку понад 100 000 одиниць сеттопбоксів, і перша партія має  вийти на ринок вже у вересні.

Тюнери, як повідомляє Viasat , мають  розширений функціонал, здатний приймати закодований супутниковий сигнал. Абоненти платформи зможуть налаштувати його самостійно.

«За останньою доступною інформацією, кодування має відбутись 20.01.2020, тобто залишається дещо півроку на підготовку. Тому ми поспішаємо, аби бути готовими до цієї події і наповнити ринок необхідною кількістю обладнання. У нас вже є успішний досвід у використанні сеттопбоксів Newglee, переконаний, що цей проект буде не менш успішним», – зазначив Дмитро Шедько,  керівник платформи Viasat. 

Нагадаємо, медіагрупа StarLightMedia планує перейти до кодування своїх каналів на супутнику до кінця 2019 року.

На початку січня генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко зазначив, що кодування телеканалів на супутнику може відбутися пізніше травня 2019 року. З-поміж факторів, які впливають на цей процес, він назвав і зміни у StarLightMedia (посаду гендиректора групи залишив Володимир Бородянський).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2124
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду