detector.media
29.03.2019 16:00
Viasat розширила лінійку тюнерів для закодованого сигналу на супутнику
Супутникова платформа Viasat розширює лінійку сеттопбоксів для закодованого сигналу на супутнику.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Таким чином компанія готується до кодування супутникового сигналу медіагрупами, яке заплановане на кінець року.

Viasat вибрав додаткового постачальника обладнання – компанію Shenzhen Newglee Technology Co., Ltd. Компанії домовилися про поставку понад 100 000 одиниць сеттопбоксів, і перша партія має  вийти на ринок вже у вересні.

Тюнери, як повідомляє Viasat , мають  розширений функціонал, здатний приймати закодований супутниковий сигнал. Абоненти платформи зможуть налаштувати його самостійно.

«За останньою доступною інформацією, кодування має відбутись 20.01.2020, тобто залишається дещо півроку на підготовку. Тому ми поспішаємо, аби бути готовими до цієї події і наповнити ринок необхідною кількістю обладнання. У нас вже є успішний досвід у використанні сеттопбоксів Newglee, переконаний, що цей проект буде не менш успішним», – зазначив Дмитро Шедько,  керівник платформи Viasat. 

Нагадаємо, медіагрупа StarLightMedia планує перейти до кодування своїх каналів на супутнику до кінця 2019 року.

На початку січня генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко зазначив, що кодування телеканалів на супутнику може відбутися пізніше травня 2019 року. З-поміж факторів, які впливають на цей процес, він назвав і зміни у StarLightMedia (посаду гендиректора групи залишив Володимир Бородянський).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY