«1+1 медіа» платить «Зеонбуду» за тарифами 2018 року

«1+1 медіа» платить «Зеонбуду» за тарифами 2018 року

31 Січня 2019
1313
31 Січня 2019
14:53

«1+1 медіа» платить «Зеонбуду» за тарифами 2018 року

1313
«1+1 медіа» платить «Зеонбуду» за тарифами 2018 року та очікує на зустріч представників медіагруп із провайдером і Концерном РРТ, де буде сформована та офіційно озвучена остаточна ціна.
«1+1 медіа» платить «Зеонбуду» за тарифами 2018 року
«1+1 медіа» платить «Зеонбуду» за тарифами 2018 року

Про це в інтерв’ю «Детектору медіа» розказав директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення групи «1+1 медіа» Андрій Мальчевський.

За інформацією відповідального секретаря Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Олександра Ільяшенка, ця зустріч може відбутись на початку лютого.

Нагадаємо, ТОВ «Зеонбуд» заявив,  що у 2019 році піднімає тарифи для мовників на 37 %. Компанія пояснює це рішення здорожчанням послуг Концерну РРТ.

Також «1+1 медіа» виступає проти запровадження платного пакету провайдером цифрового ефірного ТБ «Зеонбудом».

«На нашу думку, введення «Зеонбудом» платного пакету створить нерівні умови на ринку платного телебачення, де він отримає конкурентну перевагу над іншими учасниками. Крім того, за трансляцію телеканалів медіагруп «Зеонбуд» повинен буде сплачувати їм роялті на рівні провайдерів. Платний мультиплекс також унеможливить роботу українських телеканалів, які не змогли отримати ліцензію на багатоканальне цифрове мовлення в Т2 — у випадку створення платного пакету закордонні преміальні канали без отримання ліцензії здобудуть загальнонаціональне покриття», - сказав Андрій Мальчевський.

Детальніше читайте в інтерв’ю «Детектор медіа».

 

Фото: Олексій Темченко

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1313
Читайте також
15.03.2019 16:06
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
2 324
21.12.2018 16:16
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
3 465
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду