«Зеонбуд» підвищить тарифи на 37%

«Зеонбуд» підвищить тарифи на 37%

21 Грудня 2018
3468
21 Грудня 2018
16:16

«Зеонбуд» підвищить тарифи на 37%

3468
У 2019 році ТОВ «Зеонбуд» підвищить тарифи для мовників на 37%.
«Зеонбуд» підвищить тарифи на 37%
«Зеонбуд» підвищить тарифи на 37%

Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі компанії.

Компанія пояснює це рішення здорожчанням послуг Концерну РРТ - на 65% з 01 січня та на 100,7% з 01 травня 2019 року. І звертає увагу на те, що право підвищити тарифи передбачено у  договорах з мовниками.

«У той же час ми проінформували телеканали, що продовжуємо активну роботу з метою зменшити вартість послуг нашого товариства на 2019 рік, оскільки вважаємо таке значне підвищення вартості послуг Концерном РРТ необґрунтованим та безпідставним», - наголошує прес-служба.

«Зеонбуд» запевняє, що не отримав пояснень від Концерну РРТ. І вважає, що компанія підвищує ціни за «дискримінаційним підходом». «Для ТОВ «Зеонбуд» вартість послуг підвищується набагато більше, ніж для інших суб’єктів господарювання», - йдеться у повідомленні компанії.

Генеральний директор тернопільського телеканалу TV-4 Юлія Винокур у коментарі «Детектор медіа» зазначила, що фактично ціни на послуги ТОВ «Зеонбуд» для її компанії зростають на 81%, оскільки крім підвищення тарифів  скасовується знижка, яка діяла для її каналу раніше.

Нагадаємо, державний оператор Концерн РРТ, який обслуговує передавачі «Зеонбуду», повідомляв про наміри підвищити свої тарифи для «Зеонбуду».

«Зеонбуд» є фактичним монополістом з надання послуг цифрового ефірного телебачення. Компанія вказує своїми кінцевими бенефіціарними власниками трьох громадян Кіпру та одного громадянина Великобританії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3468
Читайте також
15.03.2019 16:06
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
2 327
06.08.2018 17:06
Прес-служба ТОВ «Зеонбуд»
для «Детектора медіа»
4 598
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду