Ведущая «Вікна-новини» покидает СТБ

Ведущая «Вікна-новини» покидает СТБ

22 Грудня 2018
6205
22 Грудня 2018
11:42

Ведущая «Вікна-новини» покидает СТБ

6205
Вита Евтушина сообщила об уходе из программы после 7 лет работы
Ведущая «Вікна-новини» покидает СТБ
Ведущая «Вікна-новини» покидает СТБ

Телеведущая Вита Евтушина, знакомая зрителям как лицо новостной программы «Вікна-новини» на СТБ, на ее странице в Инстаграме сообщила, что покидает проект.

«Закончилось мое сотрудничество с телеканалом СТБ, – написала телеведущая. – Это были хорошие семь лет. Благодарна, что встретила здесь хороших людей и настоящих профессионалов».

По словам Виты Евтушиной вчера, 21 декабря, был ее последний эфир в студии программы на СТБ. Какие дальнейшие планы у телеведущей – она пока не рассказывает.

Фото: Инстаграм

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6205
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду